La valenciana Estrella Durá serà eurodiputada després de la renúncia de Borrell a la seua acta

La valenciana Estrella Durá serà eurodiputada després de la renúncia de Borrell a la seua acta
26/06/2019 -

La valenciana Estrella Durá Ferrandis es convertirà en els pròxims dies en la nova eurodiputada del PSOE en el Parlament Europeu després de la renúncia de Josep Borrell a la seua acta com a diputat en l’Eurocambra. Durá figurava en el lloc 21 de la llista amb la qual el PSOE va concórrer el passat 26 de maig a les eleccions europees i en les quals el Partit Socialista va obtindre 20 escons.

Estrella Durá és doctora en Psicologia per la Universitat de València i és especialista en Psicologia Clínica. En l’actualitat exerceix com a catedràtica del Departament de Personalitat, Avaluació i Tractaments Psicològics de la mateixa universitat, és professora dels màsters d”Avanços en Investigació i Tractaments en Psicopatologia i Salut’ i ‘Benestar Social: Intervenció individual, familiar i grupal’ i és membre de l’Institut d’Investigació en Polítiques de Benestar Social (Polibienestar) de la Universitat de València.

Com a investigadora, té una “extensa bibliografia en publicacions científiques de màxim prestigi en l’àmbit de la psicologia i ha realitzat estades d’investigació en universitats i centres d’investigació dels EUA, el Regne Unit, Portugal, Àustria i Holanda”.

Amb la incorporació d’Estrella Durá a la Delegació Socialista Espanyola en el Parlament Europeu –la més nombrosa del Grup dels Socialistes i Demòcrates (S&D)– són ja dos les valencianes que formen part de la mateixa, ja que Durá se suma a l’eurodiputada Inmaculada Rodríguez-Piñero, número 5 en la llista.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − 13 =

programacion rialto
cultura als barris 2019
punt cat
anna i la maquina del tiempo
cultura als barris 2019
punt cat