25n
Orgull
Orgull

Estellés: "La mobilitat moderna ha atropellat a l'equip de govern"

El regidor de Cs assegura que tot l’equip de govern és “incapaç de gestionar les tendències de mobilitat elèctrica i sharing”

Estellés: "La mobilitat moderna ha atropellat a l'equip de govern"
06/09/2018 -

El regidor de Ciutadans Narciso Estellés ha assegurat hui: “La mobilitat moderna ha atropellat a l’equip de govern. Els ciutadans de València té una normativa caducada que no respon a les seues necessitats”.

“Ribó i Grezzi no tenen cintura per a reaccionar davant de les noves tendències de mobilitat. Són incapaços de gestionar els nous modes elèctrics i de sharing perquè no tenen un pla”, ha dit Estellés, que ha recordat que “Grezzi ha menyspreat totes les iniciatives que des de Ciutadans hem plantejat respecte als vehicles elèctrics. Grezzi no té un model de mobilitat elèctrica per a la ciutat”.

El regidor de Cs ha anunciat que demanarà explicacions a Grezzi, i a la resta de membres de l’equip de govern, sobre els contactes que han tingut amb les empreses del nou univers de mobilitat que ja està en la ciutat de València. “Preguntarem sobre quantes conversacions i amb què contingut ha tingut Grezzi amb els operadors de patinets elèctrics. Ens temem que la falta de comunicació ha provocat la situació actual”, ha anunciat Estellés.

En relació a la regulació, l’edil de Cs ha afirmat: “La modificació puntual de l’ordenança és una via ràpida de tapar el buit legal, però sabem que Grezzi vol una modificació completa per a implantar la seua visió sectària”, ha dit Estellés. Respecte a la proposta de licitació realitzada hui per Sandra Gómez de licitar els monopatins, el regidor de Cs ha assegurat: “El PSOE vol començar la casa per la teulada. Volem saber si ho ha consultat amb els seus socis. Per a cada modalitat de sharing, cal tindre clar si s’aposta per un model públic, privat o combinat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 + deu =