25n
25N
25N

Este dijous es reprenen els tràmits presencials al servici municipal de Gestió Tributària Integral

Segons les últimes dades del padró, la població de València torna a superar el llindar dels 800.000 habitants

Este dijous es reprenen els tràmits presencials al servici municipal de Gestió Tributària Integral
01/06/2020 -

El regidor d’Hisenda, Ramón Vilar, ha informat que està prevista la reobertura de l’atenció presencial al servici de Gestió Tributària Integral (GTI) dijous que ve, dia 4, i al Registre General d’Entrada a partir de dilluns, dia 8 de juny. L’edil ha assenyalat que els documents d’ingrés per pagar l’IBI, la taxa de guals i de caixers, el termini de pagament dels quals s’ha ampliat fins al 10 de juliol, es poden aconseguir mitjançant certificat digital, directament a la Seu Electrònica, a través de la nova opció web de consulta i emissió de rebuts, o bé telefonant al GTI i sol·licitant la seua emissió i enviament per correu electrònic. D’altra banda, Vilar ha manifestat que les últimes dades del padró reflectixen que “la població de la ciutat de València és de 801.546 habitants, amb la qual cosa torna a superar el llindar dels 800.000 habitants”.

Ramón Vilar ha explicat que aquells contribuents que hagen decidit utilitzar l’ampliació del període de pagament de tributs fins al 10 de juliol rebran al seu domicili el nou rebut sense cap recàrrec. No obstant això, segons el regidor, aquelles persones o societats que desitgen disposar des de ja mateix del nou rebut podran fer ús de les noves opcions de la Seu Electrònica.

“La novetats és que serà possible obtindre el rebut amb el nou termini sense necessitat de certificat digital a través del web amb un procediment molt senzill per a la ciutadania, utilitzant només el DNI i la referència del rebut, ja siga la del rebut d’enguany o bé la referència del rebut de l’exercici anterior”, ha precisat l’edil.

A més, ha ressaltat que esta nova opció des del web, “permet tant la reimpressió del rebut amb el nou termini, com l’opció de pagar-lo directament mitjançant qualsevol targeta de crèdit”. Vilar ha assenyalat que “en cas que la persona no dispose d’eixes dades i no puga obtindre’n per si mateixa el nou rebut, des d’este mateix formulari pot enviar el correu a la GTI perquè li’l facen arribar”.

El titular d’Hisenda ha recordat que, a més del telèfon municipal 010, seguixen habilitades tres línies d’atenció: 96.208.13.60, 96.208.19.89 i 96.208.13.53. D’altra banda, ha destacat que l’atenció presencial bàsica que s’ha vingut prestant durant tot l’Estat d’Alarma per a l’emissió de certificats digitals mitjançant cita prèvia ha oferit un total de 2.826 cites.

Vilar ha agraït el “gran esforç del personal adscrit a este servici per mantindre l’atenció presencial, fins i tot en els moments més durs de la pandèmia”. També ha posat en valor que l’obtenció del certificat digital “ha permés a la ciutadania realitzar qualsevol tipus de gestió que requerisca identificació i signatura electrònica de manera telemàtica”.

VALÈNCIA TORNA A PASSAR DELS 800.000 HABITANTS

Ramón Vilar ha ressaltat igualment que les dades del padró corresponents al seu tancament, després de la depuració d’errors dels moviments de l’any 2020, reflectixen que “la població de la ciutat de València és de 801.546 habitants, amb la qual cosa torna a superar el llindar dels 800.000 habitants”. Segons el regidor, des del passat 12 de març, data en què es va establir l’Estat d’Alarma, i fins al 29 de maig s’han produït 2.175 altes i 1.007 canvis de domicili, amb un total de 3.192 moviments empadronats, mentre que s’han emés, d’altra banda, un total de 33.984 certificats a través de la Seu Electrònica.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 − 3 =