25n
25N
25N

Este divendres s'inaugura l'exposició de l'il·lustrador Mister Danga

L’exposició s’inaugura este divendres 25 de novembre en l’Estudio 64 i està dedicada als animals i mascotes

Este divendres s'inaugura l'exposició de l'il·lustrador Mister Danga

Després de l’exposició de l’il·lustrador Ximo Abadia, que acaba demà, l’Estudio 64 anuncia un altre esdeveniment important. El lloc s’ha conformat com una llibreria-galeria especialitzada que dóna visibilitat a l’obra d’artistes que conreen la il·lustració en els seus diferents estils.

Mister DangaEn esta ocasió és el torn de Mister Danga (Daniel García), qui presenta originals i sprints en la qual els animals i les mascotes són els personatges principals. Tan gats, gossos, com a cangurs, cérvols i goril·les estan representats en l’exposició per a contrastar-los amb els valors —alguns dirien, propis dels humans— que es perden dia a dia entre racismes i nous presidents.

Amb traços precisos, l’artista humanitza a alguns animals i els situa en contextos propis de la vida quotidiana. L’amor, sobretot l’amor incondicional dels animals, però a més l’odi, la competència, l’egolatria o les pors són sentiments als quals apel·la esta exposició que es presentarà en la galeria fins al 16 de desembre.

El que Mister Danga pretén és que els visitants assistisquen a l’exposició i isquen de la mateixa amb una sensació d’unió amb eixos éssers que poblen este món amb nosaltres.

Data: 25 de novembre al 16 de desembre

Lloc: Estudio 64 (Carrer de Benicolet, 2, València)

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × cinc =