25n
25N
25N

Este dijous es va constituir el Consell de Cooperació Municipal de València

Entre altres assumptes, es triaran les quatre ONGD que formaran part de la Comissió permanent

Este dijous es va constituir el Consell de Cooperació Municipal de València
25/11/2016 -

L’Hemicicle municipal va acollir este dijous el ple de constitució del Consell Municipal de Cooperació de València que presideix el regidor Roberto Jaramillo. L’acte va arrancar a les 18 hores amb l’elecció de la vicepresidència, de la comissió permanent i l’aprovació de les tres comissions de treball amb què començarà a treballar.

“El Consell Municipal de Cooperació és l’òrgan de participació i consulta en matèria de cooperació al desenvolupament amb què es dota el consistori per tal d’incloure i fer partíceps la ciutadania i les organitzacions que treballen amb estos assumptes en les decisions que prenim en esta matèria” ha recordat el regidor i president del consell, Roberto Jaramillo.

Este dijous es va constituir formalment amb l’elecció de la Vicepresidència i amb l’elecció de les quatre ONGD que ocuparan les vocalies de la Comissió Permanent, reservades a la representació del col·lectiu d’ONGD presents en el Ple. Ja en són membres la UV, UPV i la Coordinadora Valenciana d’ONGD.

“Entre les funcions del Consell hi ha les de proposar prioritats i criteris que han de regir els plans d’actuació en matèria de cooperació, assessorar l’Ajuntament en les seues polítiques i col·laborar en el disseny, seguiment i avaluació de la gestió municipal en allò que es referix a les àrees relacionades. També proposaran campanyes de sensibilització, comunicació i trobades que afavorisquen el treball en xarxa del teixit associatiu”.

A més, es va aprovar la posada en marxa de les tres primeres comissions de treball: la comissió de Criteris i Prioritats, Instruments per a la Concessió d’Ajudes i la comissió d’educació per al desenvolupament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 3 =