25n
25N
25N

Este cap de setmana, més "Cultura als barris", t'apuntes?

Este cap de setmana, més "Cultura als barris", t'apuntes?
14/10/2016 -

El programa “Cultura als barris” continua este cap de setmana en huit barris de la ciutat. Tallers infantils, música, poesia, circ i cinema, entre altres, són algunes de les propostes que des de la Regidoria de Cultura s’han preparat dins d’una iniciativa per a acostar la cultura a les ciutadanes i ciutadans cada setmana.

Al barri del Cabanyal, la gran pantalla és la protagonista del cap de setmana a la plaça de l’Església dels Àngels. Hui a les 21.30 hores, començarà la projecció del documental Five days to dance. El dissabte, a la mateixa hora, es projectarà el documental La ‘riuà’. El dia en què parlaren les pedres. A l’ombra de València. La ‘riuà’ dels pobles.

Campanar tindrà hui, a les 12.00 hores, a la plaça de l’Església, activitats infantils acompanyades d’una sessió de contacontes de la mà de Llorenç i Arrop i Tallaetes. El dissabte, a les 19.00 hores, tindrà lloc una actuació teatral Mares, pares, fills…, i tot el que això suposa, a càrrec dels actors Pepa Juan i Albert Iborra.

A l’Olivereta,  a les 19.00 hores, a la plaça de Roma, podran gaudir també de l’actuació Mares, pares, fills…, i tot el que això suposa, a càrrec dels actors Pepa Juan i Albert Iborra. Per a dissabte a la mateixa hora, hi haurà activitats infantils, Almudena Francés amb Conte de gallines i Arrop i Tallaetes amb Cantajocs.

Quatre Carreres, per la seua banda,  a les 19.00 hores podrà gaudir d’un espectacle de titelles per a tota la família a la plaça del Poeta Badenes. L’espectacle, anomenat La terra dels babaus, el fa el grup El Ball de Sant Vito. El dissabte 15, d’11.00 a 14.00 hores, hi haurà jocs tradicionals valencians i un taller de pintacares destinats a un públic infantil i juvenil.

A Benicalap, hui de 17.00 a 20.00 hores i el dissabte d’11.00 a 14.00 hores, a la plaça Nova de l’Església, hi haurà una escola de circ dirigida a un públic infantil, juvenil i familiar.

A la Saïdia, al carrer d’Almassora 51, de 17.00 a 20.00 hores, es podrà participar en tallers de cantereria, enquadernació i joguets reciclats, on tota la família està convidada a gaudir també d’un cercavila musical de tabal i dolçaina a càrrec d’El Tudell. El dissabte, al mateix lloc, es realitzaran d’11.00 a 14.00 hores tallers de raku i paper reciclat i socarrat acompanyats d’una actuació de mímica a càrrec de Mario Cerro.

Al barri de Jesús, a les 19.00 hores, hi haurà un concert de música clàssica a càrrec de la formació Ensemble Col·legno. El dissabte, a les 12.00 hores, començarà un recital de poesia per a tots els públics, de la mà de Carles Cano i Vicent Camps. Els actes es realitzaran a la plaça d’Holanda.

Finalment, a la plaça del Bisbe Laguarda del barri de Rascanya tindran lloc diferents projeccions cinematogràfiques. Hui a les 21.30 hores, començarà la projecció del documental La ‘riuà’. El dia en què parlaren les pedres. A l’ombra de València. La ‘riuà’ dels pobles. El dissabte, a la mateixa hora, començarà la projecció de la pel·lícula La torre de Babel.

actuaciones_14_15_Oct_Dir2

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 5 =