25n
25N
25N

Aquests són els avantatges del dropshipping

Aquests són els avantatges del dropshipping
17/03/2020 -

Actualment, vivim en una societat on emprendre és una de les tendències. Consisteix en una aventura meravellosa, però la veritat és que hi ha persones que posseeixen un pressupost limitat. Per a això trobem l’opció del dropshipping, que és excel·lent per a les persones que desitgen obrir un eCommerce i compten amb un capital escàs. Així mateix, és ideal perquè no existeix necessitat d’haver d’invertir a l’hora de comprar estoc. El que hem de fer és triar els productes a la nostra botiga eCommerce i començar amb l’aventura. No obstant això, abans de llançar-nos a això hem de conéixer en què consisteix i sobretot, quins són els avantatges. En aquest article descobrirem quins són.

Què és el dropshipping?

A mesura que les tecnologies avancen, trobem no sols noves funcionalitats, sinó també termes i anglicismes que a poc a poc s’ensenyoreixen del nostre dia a dia. Un d’ells és el dropshipping, un model d’eCommerce B2C, en el qual el majorista té la funció de realitzar els enviaments dels productes. La seua fi se centra a acaparar noves comandes i al seu torn, donar suport al client.

En un món marcat per les bones dades de l’eCommerce en 2019, és una excel·lent opció aventurar-se a obrir aquest tipus de negocis. Abans de res, també cal tindre en compte quines són les principals tendències de l’eCommerce, per a conéixer cap on es mou el mercat i anar amb major seguretat.

Continuant amb el dropshipping, l’enviament dels productes a l’hora de comptar amb un eCommerce és una de les tasques que més fatiga dóna, en part per la despesa de temps. Gràcies a aquest model, podrem despreocupar-nos de la logística i ens enfocarem més en la venda.

La clau de tot això és que el venedor final no disposa del producte a les seues mans, però sí que tindrà la labor de gestionar la comanda i donar suport al client sempre que es produïra algun tipus de problema. Quant als actors que intervenen destaquem al comprador, al venedor i al dropshipper o proveïdor.

Una vegada hem conegut què és i qui són les parts principals d’aquest model, és l’hora de destacar quins són els avantatges del model. La primera se centra en la inversió limitada, per la qual cosa el risc en optar per dropshipping és menor que obrir una botiga online a l’estil tradicional. La inversió es basa en la creació de la botiga, l’estratègia de comunicació i les eines que comptem per a aconseguir vendes, especialment de màrqueting.

A més d’això, comptem amb estoc il·limitat i podrem triar quins productes oferir sense tindre en compte l’estoc i sense forçar l’eixida de segons quins productes que es queden en els magatzems tradicionals perquè no els donem eixida. L’últim avantatge és l’escalabilitat, ja que el dropshipping sempre està disposat a créixer. No obstant això, l’essencial és optar per un dropshipper que siga fiable per a deportar la nostra confiança en ell i que complisca les nostres expectatives.

Ara que coneixem en què consisteix quins avantatges té, a què esperem per a aventurar-nos a això? És el moment d’apostar per les tendències en eCommerce i gaudir dels avantatges que ens brinda aquest model de negoci actual i aconsellable.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + 19 =

museo prehistoria