25n
25N
25N

Estañ, "satisfet" perquè el Consell Polític d'EUPV haja aprovat concórrer en confluència amb Podem a les autonòmiques

I.CABALLER/CORTS VALENCIANES

Estañ, "satisfet" perquè el Consell Polític d'EUPV haja aprovat concórrer en confluència amb Podem a les autonòmiques
09/02/2019 -

El secretari general de Podem, Antonio Estañ, ha expressat la seua satisfacció per l’acord adoptat pel Consell Nacional d’EUPV d’acceptar la proposta de Podem per a concórrer conjuntament a les eleccions autonòmiques.

En aquest sentit ha indicat que aquest acord ara haver de ser confirmat per les bases de Podem i d’EUPV i s’ha mostrat convençut que aquest enteniment “enforteix el canvi en la Comunitat Valenciana, que ha de mantindre’s i ampliar-se en la pròxima legislatura”.

D’acord amb el document aprovat per EUPV, Esquerra Unida i Podem es presentaran conjuntament als comicis autonòmics sota el nom Unides: Podem – Esquerra Unida al costat de la marca que totes dues formacions consensuen, i els candidats d’EUPV ocuparan els llocs segon i sisé per València; el quart i seté per Castelló i el tercer i seté per Alacant.

Quant a l’àmbit municipal, els col·lectius locals tindran autonomia per a decidir com concórrer a les eleccions, si junts o per separat, encara que es fomentarà que s’arribe a acords de confluència.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 + cinc =

mercat medieval ontinyent