25n
25N
25N

Estalvia en el teu dia a dia amb xicotets gestos

Estalvia en el teu dia a dia amb xicotets gestos
21/10/2020 -

Estalviar en les xicotetes accions diàries pot significar un gran alleujament a final de mes. Cada vegada més ciutadans decideixen adoptar aquesta postura i utilitzar eines com l’app supermercat per a obtenir descomptes en productes bàsics i aconseguir sempre els millors preus.

En eixe sentit, destaca l’esforç i compromís de la companyia Consum per oferir un canal de comunicació directe i obert amb el client, amb l’objectiu de facilitar la seua compra i oferir-li promocions exclusives que li permeten estalviar en la cistella de la compra. És una eina de fidelització en la qual les dues parts ixen guanyant, especialment el client, que pot realitzar a través d’aquesta app una àmplia sèrie de funcions, a més d’obtenir descomptes i ser el primer a conéixer les ofertes. L’aplicació està disponible, de manera gratuïta, en Google Play i App Store, per als diferents formats de Telèfon intel·ligent.

Aquesta app mòbil és molt intuïtiva i facilita la navegació per part de l’usuari, qui té l’oportunitat de canviar xecs regal i cupons estalvie a través d’aquest programa. Per a això només ha d’identificar-se com a soci-client. Una vegada està registrat en el programa, rebrà de manera periòdica ofertes i promocions personalitzades de les quals podrà beneficiar-se quan es disposa a fer la compra en el supermercat. Aquest tipus de promocions s’adapten als hàbits de compra de cada client, per la qual cosa es reforça el caràcter personalitzat.

L’aplicació usa la tecnologia NFC, disponible per als telèfons Android, que permet canviar els xecs regal i descomptes amb el simple gest d’acostar el telèfon mòbil al datàfon. Si el mòbil no disposa de NFC, es pot dir, al personal situat en la caixa, el codi corresponent a la promoció concreta. D’una manera o l’altra, tots els clients poden beneficiar-se de les ofertes personalitzades i exclusives que l’empresa prepara amb detall. És un sistema molt senzill, adaptat a tots els públics. Amb una acció tan fàcil i quotidiana, com és l’ús del telèfon mòbil durant uns segons, és possible estalviar en la compra diària. Des de l’app també és possible saber quants diners ens estalviem cada vegada que anem al supermercat. Entre les nombroses funcions que ofereix l’app de Consum, també destaca la possibilitat de consultar l’històric de xecs regal per a saber de quines ofertes és ha beneficiat anteriorment. Una altra de les opcions que inclou el programa és la de confeccionar la llista de la compra.

L’usuari pot fer la llista de la compra des de la mateixa app. També és possible compartir-la amb altres persones. Una vegada està en l’establiment, la compra és més fàcil gràcies a aquesta funció. A més, inclou un localitzador de botigues Consum, molt útil per a gaudir de les ofertes exclusives quan s’està lluny de casa o en una altra ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 1 =