25n
25N
25N

L'estació de València Nord acull una exhibició de tango i milonga aquest diumenge

EP

L'estació de València Nord acull una exhibició de tango i milonga aquest diumenge
30/06/2019 -

L’estació de València Nord es transforma aquest diumenge en un escenari que reunirà aficionats al ball i, molt en particular, als nombrosos practicants del tango amb què compta la província de València, amb una exhibició de tango i milonga en el marc de les activitats organitzades per la marca tendisques de l’estació.

Entre les 11.30 i les 13.30 hores tindrà lloc al pati de carruatges, situat al costat de la façana principal de l’estació, una exhibició a càrrec de l’Associació Club Tango Comunitat Valenciana, de diferents modalitats de tangos i milongues. En l’exhibició participaran al voltant de 90 persones, ha informat Adif en un comunicat.

Amb aquest tipus d’iniciatives, Adif vol acostar les estacions ferroviàries a la societat com a espais no solament de trànsit, sinó també d’oci i cultura, amb la col·laboració dels locals comercials.

Aquesta campanya s’emmarca en el pla de màrqueting promocional que Adif desenvolupa anualment en col·laboració amb empreses de l’oci i la cultura per a dinamitzar els espais comercials de les estacions acollides a la marca tendisques de l’estació.

La marca tendes de l’estació es troba present, a més d’en l’estació de València Nord, en les estacions de Madrid Chamartín, Madrid Puerta de Atocha, València Joaquín Sorolla, Alacant, Barcelona Sants, Girona, Córdoba i Sevilla Santa Justa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 + divuit =