25n
25N
25N

Arriben 76 tones de material sanitari a la Comunitat en el cinqué avió procedent de la Xina

L’avió arribarà sobre les 21 hores i tot el material es quedarà a la Comunitat

Arriben 76 tones de material sanitari a la Comunitat en el cinqué avió procedent de la Xina

L’aeroport de Manises espera l’arribada a les 21 hores del cinqué avió carregat de material sanitari procedent de la Xina. En total, 76,3 tones de productes sanitaris que aniran destinats únicament als hospitals i les residències que ho sol·liciten de la Comunitat Valenciana.

De manera desglossada, el material sanitari inclou 1,2 milions de mascaretes (80.000 de les quals són FFP2), 121.000 equips de protecció individual (EPI), 4,2 milions de guants i 27.600 ulleres de protecció ocular. Amb aquestes quantitats, la Generalitat busca pal·liar l’escassesa de material de protecció que està afectant alguns dels hospitals i de les residències de majors.

Així, si sumem la càrrega arribada avui amb la del passat dia 6 d’abril, un total de 143 tones de material sanitari ha arribat a la Comunitat en menys de quatre dies. El vol que arriba aquesta vesprada és un Boeing 777 de càrrega de les Línies Aèries Etíops, procedent de Xangai, que ha fet escales a Nova Delhi (Índia) i a Adís Adeba (Etiòpia).

Total de material sanitari

Des que va començar l’emergència sanitària, la necessitat d’abastiment de productes sanitaris ha sigut una constant en l’estat espanyol. Algunes comunitats, com la Comunitat Valenciana, s’han vist obligades a demanar material pel seu compte per complementar les ajudes del Govern. Així, la Comunitat Valenciana ha aconseguit que la Xina enviara cinc vols fins al moment amb 170 tones de material sanitari entre tots. Això suposa, en termes concrets, 6,5 milions de mascaretes, 352.000 equips de protecció individual, 5,4 milions de guants i 97.000 ulleres de protecció ocular.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × un =

CCCC
torrent