caixa popular

Esports recupera les ajudes a entitats locals per als Jocs Esportius

Esports recupera les ajudes a entitats locals per als Jocs Esportius
08/08/2017 -

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport destina 80.000 euros per a col·laborar amb entitats locals que organitzen alguna competició intermunicipal dins del marc del XXXV Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana .

L’objectiu de les ajudes és fomentar la participació d’entitats locals en els Jocs Esportius, per a augmentar el nombre de participants en activitats esportives en edats escolars. Així, ajuda entitats que ja comptaven amb aquest tipus de competicions intermunicipals i convida noves entitats a participar d’aquests esdeveniments, que faciliten la pràctica de l’esport als xiquets i xiquetes.

Aquestes ajudes han sigut concedides a un total de 13 entitats municipals, com són els ajuntaments d’Alacant, Benicarló, Benidorm, Chelva, Gandia, Godella, Orihuela, Sagunt i Tavernes de la Valldigna, el Consorci Esportiu de la Marina Alta, el Consorci per a la Gestió de Recursos, Activitats i Serveis en l’Àmbit Esportiu de l’Horta, la Fundació Esportiva Municipal de València i el Patronat Municipal d’Esport de Castelló de la Plana.

Per a aquestes ajudes, les entitats han presentat projectes que compten amb un mínim de quatre municipis participants.

Esport recupera aquesta subvenció amb l’objectiu de dinamitzar les activitats esportives municipals que suposen una primera fase abans de competicions a nivell més elevat, com són la provincial i autonòmica.

Amb aquestes ajudes, la Generalitat té la voluntat de col·laborar amb els ajuntaments perquè cada vegada siguen més aquells que s’animen a participar en els Jocs Esportius.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 4 =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris