caixa popular

El complex esportiu Esport a Paterna amplia el seu horari

El complex esportiu Esport a Paterna amplia el seu horari
21/06/2017 -

L’Ajuntament de Paterna, a través de la regidoria d’Esports, ha ampliat l’horari de la instal·lació esportiva Esport a Paterna, que també obrirà els dissabtes al matí, per a adaptar-se a les necessitats dels usuaris del nucli urbà.

D’aquesta manera, durant el mes de juny els veïns i veïnes podran gaudir del complex tots els dissabtes de 9 a 13.30 hores, mentre que durant el mes de juliol i primera quinzena d’agost l’horari serà de 9.00 a 12.30 hores, de dilluns a dissabte i de 17.30 a 21.30 hores de dilluns a divendres. L’horari de la segona quinzena d’agost serà de 17.30 a 21.30 hores de dilluns a divendres i els dissabtes de 9.00 a 12.30 hores.

Així ho ha explicat el regidor d’Esports, José Manuel Mora, que hi ha assenyalat que “amb aquesta ampliació de l’horari de l’Esport a Paterna es vol cobrir les necessitats esportives dels veïns i veïnes, especialment d’aquells que resideixen en el casc urbà”.

A més, en eixe sentit, el regidor ha destacat que la instal·lació, que va reobrir les seues portes fa uns mesos després d’una reforma integral, “s’ha convertit en un dels centres més demandats pels usuaris del servici esportiu municipal amb capacitat para més de 1.000 usuaris”.

Amb l’ampliació de l’horari, els usuaris dels servicis esportius podran fer ús, també els dissabtes, de la sala d’entrenament, un espai diàfan de més de 200 m2 amb tres grans zones per a entrenar, la sala d’iniciació que compta amb un circuit bàsic de força i una zona de cardio formada per cintes caminadores, el·líptiques, bicicletes estàtiques entre altres equipaments, i que a més disposa d’una zona d’estirades per a treball de sòl.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 + set =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris