25n
25N
25N

Esport i cooperació en la IV Jornada d'esport inclusiu

Les pistes d’atletisme de Parc Central han acollit esta jornada esportiva basada en la companyonia

Esport i cooperació en la IV Jornada d'esport inclusiu
22/03/2017 -

Este matí ha tingut lloc en les pistes d’atletisme de Parc Central la IV Jornada d’Esport Inclusiu, promoguda des del Pla Municipal d’Atenció a les Persones amb Discapacitat i/o Dependència de Torrent, amb l’objectiu de fomentar la cooperació i l’esport col·lectiu.

Les activitats han començat amb una classe d’aeròbic col·lectiva on els participants juntament amb els educadors, mestres i companys, han gaudit de l’esport al ritme de la música. Tot seguit s’han realitzat les diferents proves a manera de circuit, de manera que tots els participants participaren en totes elles: salt de distància, velocitat, eslàlom i jocs cooperatius. Com ha assenyalat el regidor d’Atenció a les Persones, Francesc Carbonell, que no ha volgut perdre’s esta cita “el respecte i la cooperació ha sigut clau en el bon funcionament de les activitats organitzades. L’esport és un mitjà que sempre ha afavorit a la companyonia i que amb col·laboració pot ser practicat per tots, i açò ha quedat demostrat este matí en Parc Central”. Francesc Carbonell ha estat acompanyat per la regidora d’Esports, Nadia Marín, els qui han passat una bona estona amb els participants.

L’activitat ha sigut dinamitzada pels alumnes de la Universitat Catòlica de Torrent, els qui s’han encarregat d’organitzar i arbitrar les diferents proves esportives. A més, els i les alumnes del col·legi Madre Sacramento han acompanyat als participants en les proves i han servit de suport per a superar-les junts.

Les activitats s’han clausurat amb la confecció d’un mural on els participants han escrit les seues opinions sobre la jornada realitzada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − set =

museo prehistoria
museo prehistoria