caixa popular

Esport concedeix per primera vegada subvencions per a equipaments esportius a seleccions autonòmiques

Esport concedeix per primera vegada subvencions per a equipaments esportius a seleccions autonòmiques
02/08/2017 -

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha publicat al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) la resolució d’ajudes destinades a les federacions esportives que participen com a seleccions valencianes als campionats d’Espanya i la resolució de subvencions per al foment de l’esport federat i els programes de tecnificació esportiva a la Comunitat Valenciana per a l’any 2017.

Les ajudes destinades a les federacions esportives que participen com a seleccions valencianes als campionats d’Espanya s’han concedit enguany per primera vegada, amb un import global de 110.000 euros.

Aquestes ajudes van dirigides a les federacions esportives que desenvolupen la seua activitat dins de l’àmbit competencial de la Generalitat i tenen l’objectiu de donar suport a la participació de les seleccions esportives valencianes als campionats d’Espanya oficials.

Les ajudes es destinen a finançar les despeses dels equipaments esportius per a esportistes i tècnics de les diferents seleccions que han participat en els campionats de 2017. A més, es poden destinar a altres despeses derivades de la participació d’aquestes seleccions en aquests campionats, com ara desplaçament, allotjament i restauració.

D’altra banda, la Conselleria destina un import global d’1.110.000 euros en subvencions per al foment de l’esport federat i els programes de tecnificació.

Les ajudes es destinen a l’activitat realitzada per les federacions relativa a la gestió i funcionament ordinari federatiu i a l’organització, promoció i exercici d’activitats esportives. En relació amb les convocatòries anteriors, Esport ha augmentat en 30.000 euros la partida destinada a activitats esportives.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × tres =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris