25n
25N
25N

La quarta edició "d'Esport a la Canaleta" se celebrarà el 9 d'abril

La quarta edició "d'Esport a la Canaleta" se celebrarà el 9 d'abril
30/03/2017 -

Mislata acollirà diumenge que ve 9 d’abril la quarta edició de l’esdeveniment multiesportiu Esport a la Canaleta, una iniciativa de l’associació Menys Graus que, per l’experiència d’anys anteriors, preveu reunir a més de mil de persones en el poliesportiu municipal, on els veïns practicaran de forma gratuïta fins a 11 esports diferents.

Esport a la Canaleta és un projecte esportiu i interassociatiu que té com a objectiu generar i promocionar alternatives d’oci saludable que permeten participar en activitats lúdiques esportives a les persones joves i a la societat en general, aprofitant espais públics i fomentant les relacions intergeneracionals i l’oci en família; així com donar a conéixer a la societat mislatera l’oferta esportiva existent en el municipi, gràcies als clubs i entitats esportives.

Enguany participen en l’activitat el Club d’Escacs, l’Handbol Mislata, el Club de Canut, Els Diables, l’Associació Valenciana de Jugger, el Club Petanca i Jocs Tradicionals i enguany se sumen quatre noves entitats: Kangoo Club Enjoy, Wudang València, Club de Pilota Montserrat i Associació de Street Workout i Calistenia Mislata. A més, hi haurà també dues exhibicions de batukada i kendo a càrrec de Asprona timbals i Club de Kendo Universitat de València.

En aquesta edició, només per participar en un mínim de 5 de les 11 disciplines que ofereix Esport a la Canaleta, els veïns s’emportaran una motxilla de l’esdeveniment amb regals oferits per diverses empreses, a més de participar en el sorteig de multitud de regals.

Per a participar en l’activitat és necessari inscriure’s en la web de l’associació Menys Graus o en els centres juvenils de Mislata.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + quinze =