caixa popular

Esport augmenta a 165.000 euros les ajudes per al desenvolupament del programa Esport a l'Escola

Esport augmenta a 165.000 euros les ajudes per al desenvolupament del programa Esport a l'Escola
03/08/2017 -

La Conselleria d’Educació, Investigació Cultura i Esport ha publicat al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) la convocatòria de les ajudes, per import de 165.000 euros, destinades a les federacions esportives per al desenvolupament del programa Esport a l’Escola, que s’establirà als centres educatius en el pròxim curs escolar.

Esport ha augmentat un 10% el pressupost destinat a finançar aquesta convocatòria respecte al curs passat: de 150.000 a 165.000 euros per a 2017.

Aquesta nova edició del programa inclou l’alumnat de 1r i 2n de l’Educació Secundària Obligatòria, a més dels cursos de 5é i 6é d’Educació Primària, que participaren en 2016. El programa es desenvoluparà en els centres educatius promotors de l’activitat física i l’esport (CEPAFE) reconeguts per la Generalitat.

L’objectiu fonamental d’Esport a l’Escola és fomentar la pràctica de l’activitat física i el coneixement i divulgació de modalitats esportives en l’àmbit escolar, a través d’unitats didàctiques amb sessions teoricopràctiques, desenvolupades durant l’horari de la classe d’Educació Física.

Des de la Conselleria es promou el coneixement de modalitats esportives que fins ara no es practicaven habitualment en l’àmbit escolar. Les subvencions es destinen a les federacions esportives de les modalitats d’atletisme, bàdminton, handbol, beisbol, esgrima, hoquei, judo, orientació, pàdel, rugbi, voleibol i esports adaptats.

El termini per a la presentació de sol·licituds finalitzarà el 8 de setembre de 2017 i la inscripció serà telemàtica.

Enllaç al DOGV


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − quatre =

Paiporta
Tardor
cultura als barris