25n
25N
25N

Consuelo Llobell aposta pel rosa per a la seua Exaltació

Consuelo Llobell aposta pel rosa per a la seua Exaltació
25/01/2020 -

La Fallera Major de València, Consuelo Llobell, ha triat el to rosa per al color del seu espolí. El secret s’ha revelat aquest dissabte quan la màxima representant de les festes ha eixit del portal del seu habitatge per a dirigir-se a l’Ajuntament, on comencen els actes de l’Exaltació.

L’espolí de Consuelo Llobell, que és el primer que llueix la FMV, és obra de Vives i Marí. També llueix una punta brodada sobre tul de cotó molt lleuger que “proporciona una espectacular caiguda”, segons ha indicat la Junta Central Fallera.

L’acte de l’Exaltació porta amb si un protocol que inclou un trasllat des del consistori fins al Palau de Congressos amb cotxe d’època, així com un espectacle previ a la gala. Es preveu l’assistència de l’alcalde, Joan Ribó, i regidors del consistori, així com la Reina de les Festes de Castelló i la Bellea del Foc d’Alacant. En finalitzar, hi haurà un castell de focs artificials.

Consuelo Llobell, de 24 anys, és fallera des dels tres. Ha estudiat Medicina i ha deixat aparcat el MIR enguany per a ser Fallera Major de València. Segons va explicar poc després de ser triada, la seua intenció és obtenir plaça per a cursar l’especialitat de Dermatologia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × un =