25n
25N
25N

Carla García es decanta per un espolí turquesa per a la seua Exaltació

Carla García es decanta per un espolí turquesa per a la seua Exaltació
26/01/2020 -

La Fallera Major Infantil de València, Carla García, ha triat el to ‘Turquesa Mar de Menorca’ per al color del seu espolí. El secret s’ha revelat aquest diumenge quan la màxima representant infantil de les festes ha eixit del portal del seu habitatge per a dirigir-se a l’Ajuntament, on comencen els actes de l’Exaltació Infantil.

L’espolí de Carla García és obra de Garín, que enguany compleixen els seus 200 anys. Es tracta del model Fallera Major Infantil de València, dissenyat per Rafael Catalá l’any 2000. El patró és propietat de l’Ajuntament i només el poden utilitzar les Falleres Majors Infantils de la ciutat, ha explicat la Junta Central Fallera.

Es tracta d’un disseny d’estil ‘palatí’ i el seu dibuix el conforma un ram central asimètric embolicat per una garlanda simètrica, igual que la resta dels detalls.

L’acte de l’Exaltació porta amb si un protocol que inclou un trasllat des del consistori fins al Palau de Congressos amb cotxe d’època, així com un espectacle previ a la gala. Es preveu l’assistència de l’alcalde, Joan Ribó, i regidors del consistori, així com la Reina de les Festes de Castelló i la Bellea del Foc d’Alacant. En finalitzar, hi haurà un castell de focs artificials.

Carla García, de 10 anys, pertany des que va nàixer a la comissió Ramiro de Maeztu-Lleons del sector Camins al Grau. Sempre involucrada en les activitats de la seua falla, estudia cinqué de Primària en el col·legi Tomás de Montañana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × quatre =