caixa popular

El Grup de Danses l'Espolí de Paiporta instaura un premi cultural amb motiu del 20 aniversari del seu naixement

El Grup de Danses l'Espolí de Paiporta instaura un premi cultural amb motiu del 20 aniversari del seu naixement
23/06/2017 -

El Grup de Danses l’Espolí de Paiporta, que enguany compleix 20 anys, ha decidit instaurar un premi, el ‘Premi Espolí’, per a destacar la tasca cultural d’un paiportí o paiportina. Aquest guardó s’entregarà anualment, i la presentació de candidats o candidates està oberta a tota la ciutadania. Els detalls del premi, la composició del jurat i els formularis per a proposar persones concretes es troben en les bases.

El reconeixement té com a objectiu “enaltir el treball a favor de la cultura que algun paiportí o paiportina realitza o ha realitzat de forma altruista o professional a la societat local, autonòmica, nacional o internacional”, segons s’explica en les bases. El guardó també pretén “reconéixer la tasca d’aquesta persona perquè Paiporta siga coneguda culturalment fora dels límits del municipi”.

En les bases del nou ‘Premi Espolí’ també s’especifiquen els requisits del candidat o candidata, entre els quals estan ser major d’edat, haver nascut a Paiporta o haver treballat o viscut durant algun temps. Poden proposar noms per al premi persones o entitats i institucions amb domicili social a Paiporta. El termini de presentació de candidatures acaba el 15 de juny.

El jurat per a decidir el guanyador o guanyadora del premi estarà compost per tres membres designats amb anterioritat per la directiva del Grup de Danses l’Espolí, que hauran de tindre vinculació amb el món cultural. Per a la tria de candidatures, es valorarà la idoneïtat de cada proposta per a rebre el reconeixement. Quan es comunique la persona guanyadora, s’informarà també de la data i ell lloc d’entrega del guardó.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc − 4 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris