caixa popular

Descobreix els grans espectacles pirotècnics per a la Gran Fira de Juliol

Cada cap de setmana de juliol, la pólvora inundarà València

Descobreix els grans espectacles pirotècnics per a la Gran Fira de Juliol
19/06/2017 -

A poc a poc es van coneixent tots els detalls d’una de les celebracions més esperades pels valencians: La Gran Fira de Juliol. Una festa que no solament s’ha convertit en un referent cultural, en oferir una programació d’oci per a tots els ciutadans, sinó que a més, en aquesta ocasió, la pirotècnia serà un dels grans protagonistes.

Enguany, el Festival de la Pirotècnica comptarà amb cinc espectacles, que es repartiran en diferents localitzacions perquè l’olor de pólvora arribe a cadascun dels racons de la nostra ciutat. Cada cap de setmana del mes de juliol, els focs artificials, els correfocs o les mascletaes faran vibrar als valencians.

A València Extra, t’informem dels actes pirotècnics programats perquè vages reservant aquesta cita en la teua agenda:

1 de juliol

El punt de partida de la Gran Fira de Juliol començarà de la mà de Reyes Martí, amb una espectacular Traca Correguda en la Plaça de l’Ajuntament. Amb un recorregut major que el de l’any anterior, aquesta traca recupera una tradició històrica.

8 de juliol

A les 23.30 hores, serà el torn de la pirotècnia Nadal Martí, que ens sorprendrà amb el tradicional Castell de Pals, en la Plaça de la Mare de Déu.

15 de juliol

Torna un dels grans èxits de la Gran Fira: El Piromusical. A càrrec de l’empresa RICASA, La Marina de València acollirà, a mitjanit, un dels espectacles de llum, color i música més impressionants que, a més, enguany, inclourà efectes pirotècnics sobre l’aigua del mar.

22 de juliol

A les 20.30 hores, de la mà de Caballer Fireworks, la Plaça dels Fueros acollirà una minimascletà, que tindrà com a objectiu conjuminar tota la força de les famoses mascletaes de València, però en miniatura. A més, durant tota aquesta nit, podrem gaudir de museus oberts fins a les 02.00 hores.

28 de juliol

L’últim espectacle pirotècnic de la Gran Fira de Juliol serà, per descomptat, el Gran Correfoc, que inclourà un bany de foc, sempre seguint les mesures de seguretat, de la mà de les colles Dimonis Enroscats de L’Alcúdia, els Dimonis Socarrats de Campanar, L’Infern Faller de la Falla Plaça Segòvia i els Dimonis de Massalfassar.

El recorregut del correfoc començarà en el carrer de les Barques, passant per la Plaça de l’Ajuntament, Marqués de Sotelo i, finalment, l’Estació del Nord, per a commemorar el seu centenari.

Etiquetes


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + onze =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris