25n
25N
25N

La platja de Gandia acollirà aquest dissabte un nou espectacle pirotècnic

La platja de Gandia acollirà aquest dissabte un nou espectacle pirotècnic
12/08/2020 -

El regidor delegat de turisme, Vicent Mascarell; acompanyat per l’edil responsable de Política Festiva i Escena Urbana, Jose Manuel Prieto; juntament amb Óscar Ferrario, president de l’Associació de Lloguer d’Apartaments de Gandia (Aloga); Jose Manuel Navarro president de DestíSafor; i Vicente Frasquet de l’Associació Empresarial Hotelera de Gandia i la Safor, han comparegut en roda de premsa per informar que la platja de Gandia acollirà aquest dissabte 15 d’agost un espectacle pirotècnic en homenatge als visitants i al sector turístic sota el títol “Gandia brilla per tu. Gràcies!”.

Vicent Mascarell ha recordat que es tracta del segon esdeveniment d’aquest tipus que acollirà la platja després del que va ser impulsat a principi de juliol per la Diputació de València. “Va ser una bona experiència que va ajudar al sector pirotècnic i és una bona excusa perquè la ciutadania i els visitants gaudisquen de la nostra platja” “Pretenem remarcar els qui són els herois de l’estiu, tots aquests treballadors del sector serveis que tot i de les circumstàncies estan possibilitant que la resta de la població gaudisca”.

Per la seua banda, Jose Manuel Prieto ha explicat que el castell serà llançat a les 23.59 hores des del braç del port, per la qual cosa podrà ser vist pràcticament des de tota la platja. El tret anirà a càrrec de la Pirotècnia Borredà.

Prieto ha explicat que aquest esdeveniment serà el primer pas per a una programació festiva que tindrà també en la pirotècnia un dels seus al·licients. Per això, la Junta de Govern aprovarà un plec de condicions per a subministrar la pirotècnia a la ciutat. Un contracte per lots que inclou entre altres esdeveniments, un castell dins el mar.

“Amb aquesta iniciativa pretenem que Gandia es convertisca en un referent de la pirotècnia durant l’estiu. Volem singularitzar aquests esdeveniments per completar l’oferta turística i que siguen un al·licient més per decidir acudir a Gandia com a destinació per a les vacances” va declarar Prieto.

Finalment, Vicente Frasquet va declarar que “estem molt contents. Aquest esdeveniment és el colofó a un treball conjunt que es realitza des del 13 de març. L’àmbit empresarial i l’ajuntament ha estat treballant des del primer minut per afrontar en les millors condicions i amb seguretat la nova normalitat” “Hem de seguir recordant als turistes que Gandia és una destinació segura a què es pot venir a gaudir”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + cinc =