25n
25N
25N

Un espectacle de circ participatiu reflexiona sobre esperances a Sagunt a Escena

GVA

Un espectacle de circ participatiu reflexiona sobre esperances a Sagunt a Escena
26/08/2019 -

Un espectacle de circ participatiu amb reflexions al voltant de les expectatives, l’esperança i el pas del temps protagonitzarà la pujada al Castell de festival valencià Sagunt a Escena. El Circ Eia presentarà l’obra ‘Espera’ dins de l’apartat Off Romà del festival.

L’obra, aquest dimarts a les 20.00 hores en la pujada al Castell, és un espectacle gratuït i per a tots els públics, un circ participatiu que el públic és convidat a viure de prop les acrobàcies que ocorren en escena, ha assenyalat el certamen en un comunicat.

En aquesta experiència col·lectiva, els acròbates i els espectadors es converteixen en artesans del moviment, i sorgeix un camí que uneix el llenguatge actual de la investigació acrobàtica amb el llenguatge de les tradicions i els rituals populars.

Amb ‘Capes’, la primera creació del Circ Eia, la companyia va fer més de 150 actuacions en 12 països i va tindre un públic molt heterogeni, que va demostrar ser sensible al discurs basat en l’honestedat i l’aspecte humà de les arts de circ.

Continuant per aquest camí, el Circ Eia ha creat ‘Espera’, un espectacle de circ de carrer que interpreten Celso Pereira i Leticia García. És un espectacle de circ que proposa al públic una “experiència artística pròxima“, perquè siguen partícips en primera persona i no solament espectadors en l’amfiteatre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × dos =

caixaontinyent
paterna