caixa popular

Espectacular Cavalcada del Ninot 18

De nou els carrers de València han viscut una cavalcada única i els primers ninots de la Falla de la Plaça de l’Ajuntament

@JCF

Espectacular Cavalcada del Ninot 18
03/03/2018 -

Els carrers de València s’han tornat a omplir d’art en majúscules amb la Cavalcada del Ninot 2018. L’art, el foc, la llum i la sàtira han recorregut les principals vies de la Capital del Túria. Milers d’assistents no han volgut perdre’s l’arribada de les primeres peces de la Falla de la Plaça de l’Ajuntament.

La Fallera Major de València, Rocío Gil, i la Fallera Major Infantil, Daniela Gómez, amb les seues respectives Corts d’honor, han assistit a una cavalcada única, colorida i plena de molta crítica. Davant una Plaça de l’Ajuntament plena de gom a gom de veïns i veïnes, arribaven les primeres peces de la Falla Municipal.

Des de València Extra compartim amb tots vosaltres una galeria d’algunes de les millors imatges de la Cavalcada del Ninot 2018 així com aquest xicotet vídeo de JCF que han compartit en xarxes socials. Els carrers ja es comencen a omplir de tot l’art i el treball dels artistes fallers i comença el compte arrere per a la setmana gran de Falles 2018.

https://twitter.com/JCF_Valencia/status/970034318188924929

Etiquetes


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × dos =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Decidim VLC
cultura als barris