25n
25N
25N

Especialistes en oncologia de Colòmbia visiten el Clínic i el Incliva per a conèixer els últims avanços i tractaments en càncer de mama

Especialistes en oncologia de Colòmbia visiten el Clínic i el Incliva per a conèixer els últims avanços i tractaments en càncer de mama
19/09/2016 -

L’Hospital Clínic Universitari de València i el seu Institut de Recerca Sanitària Incliva han rebut la visita d’especialistes en Oncologia de diferents punts de Colòmbia, amb l’objectiu de conéixer el treball assistencial i de recerca que es realitza en este centre sanitari públic.

En total, han sigut 10 especialistes oncològics i l’objectiu ha sigut, principalment, conéixer les últimes novetats en el tractament del càncer de mama i el treball de la línia de recerca oncològica d’Incliva.

La doctora Ana Lluch, cap del Servei d’Oncologia i Hematologia de l’Hospital Clínic Universitari de València i amfitriona, acompanyada del director mèdic de l’hospital, Jorge Navarro, ha manifestat que l’objectiu de la visita és “proporcionar una revisió dels últims avanços i tractaments del càncer de mama, especialment en referència als receptors hormonals positius, HER2 negatiu. Amb esta trobada, no solament compartim l’experiència nostra en este camp, sinó que també fomentem la participació activa d’especialistes de diferents punts del món”.

Els assistents a la jornada estaran dos dies coneixent l’hospital i les principals àrees de recerca de l’institut. Visitaran i coneixeran, a més, el funcionament de la Unitat d’Assajos Clínics, el consell genètic, l’Hospital de Dia i el control de toxicitat fàrmacs orals, amb la finalitat que els visitants tinguen una visió de la realitat pràctica en les formes i els tractaments de l’àrea clínica.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit − tres =