caixa popular

‘Espanta la Por!’ i recupera els monstres valencians per Tots Sants

L’Horta Sud recorda al seu Museu Comarcal a l’home del sac, el Butoni o les bruixes més divertides

‘Espanta la Por!’ i recupera els monstres valencians per Tots Sants
26/10/2018 -

El Museu comarcal de l’Horta Sud celebra la festivitat de Tots Sants amb els monstres més tradicionals de la història i la cultura valencianes. Així el museu comarcal, amb el qual col.labora la Mancomunitat de l’Horta Sud, ha acollit un any més el taller didàctic familiar “Espanta la por!: rodem històries al Museu”.ç
Es tracta d’un projecte impulsat per la Biblioteca i Centre de Documentació del Museu Valencià d’Etnologia amb l’objetiu de donar a conèixer i recuperar els monstres valencians al voltant de la celebració de Tots Sants.
Així el Museu Comarcal ha preparat una divertida activitat que comença descobrint les històries relacionades amb alguns dels monstres més nostres.

L’home del sac, la Tarasca, el Butoni, els Donyets o les Bruixes serán els protagonistes de les escenes que prepararan i rodaran a diferents escenaris del Museu els grups de xiquets i xiquetes que s’apunten. Una vegada descoberts els racons del Museu, per equips, els participants crearan un guió i gravaran l’escena de por, ataviats amb vestimentes d’època. Finalment tindrà lloc la projecció dels curts realitzats.

Esta setmana ja s’han celebrat les primeres sessions amb els col.legis adherits, amb xiquets i xiquetes de sis anys. A més, proper dissabte, 3 de novembre de 11 a 13:30hores, es realitzarà una nova sessió amb les famílies que s’apunten prèviament. La cita és gratuïta i amb places limitades.

Inscripcions a través del telèfon 96.1588221 o per correu electrònic a museu@museuhortasud.com

Més informaciójo amb ribo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit − 8 =