25n
25N
25N

Fracàs absolut de la manifestació d'España 2000 contra els refugiats de l'Aquarius

La manifestació d’aquest dissabte no va arribar al centenar de persones en el Port de València

@AntifeixistesPV

Fracàs absolut de la manifestació d'España 2000 contra els refugiats de l'Aquarius
17/06/2018 -

Els refugiats de l’Aquarius ja estan arribant al Port de València amb una resposta massiva de solidaritat dels valencians. L’única nota discordant la va posar aquest dissabte España 2000 que es concentrava en el mateix punt d’arribada sota crits de “no als refugiats” i qualificatius de “rates” a la gent que acudia per a ajudar-los en la seua arribada.

La manifestació no va tenir ni una mínima repercussió i excepte la premsa que ja estava preparant el dispositiu no concentrava ni un centenar de persones enfront dels milers de telefonades i mostres de suport als refugiats del Aquarius. Els membres de l’organització d’ultradreta no van aconseguir la seua finalitat i sobretot han despertat la indignació de molts usuaris en xarxes socials.

El líder d’España 2000, José Luis Roberto, va descartar que fóra una manifestació racista i sota el lema “Defensa Les teues Fronteres: Per a les pensions no hi ha diners, per a la immigració no hi ha control” va començar un discurs ple d’insults.

Les xarxes socials critiquen Espanya 2000

Mentre España 2000 cridava “rates demòcrates” a les persones que acudien al Port per a ajudar en tot el possible als refugiats del Aquarius, les xarxes criticaven novament l’actitud de la ultradreta valenciana. Així comentaven la manifestació en xarxes:

 

 

Aquesta nova concentració d’España 2000 se suma a algunes de les últimes viscudes a València que amb mínima repercusió per part dels valencians. De fet, la resposta a l’arribada de l’Aquarius s’ha traduït en milers de telefonades i de mostres de solidaritat per a ajudar i acollir als 629 refugiats que vénen en el Aquarius.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − 5 =

CCCC
torrent