caixa popular

La cara visible d'Espanya 2000 alenta un escarni contra Grezzi

”El següent escarni a Grezzi. T’apuntes?”, va publicar en el seu compte de Facebook

La cara visible d'Espanya 2000 alenta un escarni contra Grezzi
30/01/2018 -

José Luis Roberto és conegut per ser la cara visible i president d’Espanya 2000, a més d’un dels líders de la ultradreta valenciana. Divendres passat, va publicar un missatge en el seu mur de Facebook en el qual encoratjava a dur a terme un escarni contra el regidor de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València, Giuseppe Grezzi. El post resava: “El següent escarni a Grezzi. T’apuntes?”.

L’edil, membre de Compromís, va denunciar el missatge en les seues xarxes socials. Concretament en Twitter, on es va dirigir al delegat de Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, per a demanar-li que actue. Grezzi denunciava: “José Luís Roberto torna a la càrrega amb les seues amenaces, intimidacions i coaccions. Pensa fer alguna cosa el delegat de Govern?”

Però la història no acaba ací. Després que la notícia saltara als mitjans de comunicació, el líder de la ultradreta va publicar un nou i extens missatge on argumenta, entre altres coses, que “Giuseppe és un estranger obstinat a dir-nos als valencians com ha de ser València” i que l’escarni “és un exercici democràtic davant els desacords dels polítics”. Després d’enumerar els diferents punts de desacord amb la política de mobilitat del regidor, com la implantació de l’anell ciclista o la retirada de les passarel·les per als vianants de l’Avinguda del Cid, sentència: “resulta vergonyant el victimisme dels set nans, la blaneta va ser el primer exemple notori (ens veurem en judici)”.

Amb “la blaneta”, José Luis Roberto es refereix a Mónica Oltra, amb la qual té un procés judicial obert per un altre escarni que ell, juntament amb més membres de la ultradreta, van dur a terme davant la seua vivenda personal. L’advocacia de la Generalitat va portar els fets al jutjat i després de les identificacions necessàries, el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat (TSJCV) ho va considerar un “delicte lleu d’amenaces”. Així doncs, el juí tindrà lloc en maig.

Etiquetes


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + 1 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios