25n
Orgull
Orgull

L'Espai dels Xiquets del Museu de les Ciències estrena disseny

Es tracta d’un espai lúdic i educatiu pensat per a xiquets de tres a huit anys

L'Espai dels Xiquets del Museu de les Ciències estrena disseny
05/02/2017 -

El Museu de les Ciències compta amb zones especialment destinades als més xicotets, com a L’Espai dels Xiquets, espai lúdic i educatiu per a xiquets de tres a huit anys que s’ha remodelat amb nou disseny i reubicació de continguts. A partir d’este divendres el públic infantil gaudirà del recinte distribuït en tres grans àmbits: Els sentits, El Bosc i Cooperació.

L’entrada, a través d’un túnel, convida als xiquets a descobrir la primera de les zones de L’Espai, dedicada a ‘Els sentits’. Ací experimenten amb espills deformants, poden comprovar com es veuen des de diferents angles i fins i tot jugar a endevinar certes olors i descobrir objectes només amb el seu tacte. A continuació, visiten la zona del Bosc, on juguen mentre aprenen gràcies als mòduls interactius sobre l’aigua, els animals i l’arbre.

Finalment, en ‘La casa inacabada’, dedicada a l’àmbit de cooperació, els xiquets en equip poden construir, desfer i refer una casa amb rajoles de goma amb aparells de transport de joguet. Es tracta d’una sèrie de jocs que indueixen a situacions de comunicació, treball en equip i afavoreixen les relacions entre els mateixos xiquets, que van alternant diferents activitats.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 3 =