25n
25N
25N

L'Espai Jove de Puçol acull la primera Trobada d'Associacions de Comerç

L'Espai Jove de Puçol acull la primera Trobada d'Associacions de Comerç
29/10/2019 -

El Consorci Pactem Nord i FACENORD (Federació d’associacions de comerç i empreses de l’Horta Nord) preparen una nova trobada entre associacions, entitats dedicades al comerç de proximitat i els mateixos comerços de l’Horta Nord.

Sota el títol: Trobada d’Associacions de Comerç de l’Horta Nord, es duran a terme a Puçol el diumenge 17 de novembre una sèrie de ponències formatives i motivacionals, a més de diferents activitats lúdiques, amb l’objectiu de donar visibilitat i reforçar el treball que dia a dia desenvolupen les entitats i associacions de comerç local per a potenciar aquest sector econòmic.

Aquesta primera trobada a l’Horta Nord valorarà el comerç de proximitat (www.proximosati.es). Així mateix, en aquest acte es farà lliurament de diversos reconeixements a diferents comerços de l’Horta Nord: entre ells al comerç més antic, al més innovador, a l’emprenedoria i als comerços impulsors de la igualtat entre dones i homes.

Ja han confirmat la seua participació: Associació de comerciants i empresàries d’Almàssera, Comerciants de Bonrepòs i Mirambell, Empresaris de Burjassot, Associació de comerciants de Foios, Associació de comerciants de Godella, Associació de comerciants de Massmagrell, Meliana agrupació de comerciants i professionals, Associació de comerciants de Montcada, Comerços associats de Museros, Multipaterna, Comerciants Associats de la Pobla de Farnals, Associació d’empresaris i professionals del Puig, Associació de comerciants i empresaris de Puçol (l’ACEP) i Associació local d’empresaris i comerços de Rafelbunyol.

«La trobada està oberta no solament a les associacions de les diferents poblacions de la comarca, sinó també als comerciants que desitgen assistir a títol individual a l’Espai Jove, durant el matí del diumenge 17 de novembre, perquè aquesta trobada naix amb l’objectiu de sumar propostes i comerciants, estiguen o no associats, l’important és estar junts i aportar idees», apunta Gonzalo Alcácer, president de l’ACEP i de Facenord.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis − quatre =

Informacion coronavirus