25n
25N
25N

L'Espai Jove de Puçol, preparat per a les vacunacions massives que comencen aquesta vesprada

L'Espai Jove de Puçol, preparat per a les vacunacions massives que comencen aquesta vesprada
24/05/2021 -

Durant el matí del passat divendres, tècnics i regidors de l’Ajuntament de Puçol s’han reunit amb les coordinadores del Centre de Salut en l’Espai Jove, per a revisar els últims detalls de cara a començar hui dilluns, 24 de maig, a partir de les 15 hores, la vacunació de veïns a un ritme de 40 vacunes per hora. L’entrada i eixida per a vacunes serà pel pàrquing en la zona sud, habilitat només per a persones que es vacunaran.

Un itinerari diferent per a entrar i eixir, degudament senyalitzats, cadires per a esperar per si hi ha alguna reacció, una carpa per a atendre qualsevol emergència, bona ventilació, aparcament reservat, suport de la Policia Local i de Protecció Civil per a evitar distraccions… i un SMS enviat per la Generalitat Valenciana a cada veí indicant el dia i l’hora en què han d’acudir a vacunar-se.
Aqueixos són els elements que es donaran cita de dilluns a divendres, en l’Espai Jove, per a la vacunació massiva a Puçol. Per a alguns serà la seua segona dosi —la primera la van rebre a Sagunt—, uns altres rebran totes dues en aquest local municipal, que ha sigut cedit al Centre de Salut per a administrar les vacunes, la qual cosa comporta en alguns casos el trasllat a altres instal·lacions municipals dels actes i classes ja programades.

L’alcaldessa Paz Carceller, el regidor Paco Salavert, el coordinador de la brigada Alejandro Montesinos, la tècnica Pilar Esteve i l’intendent cap de la Policia Local, Vicente Giménez, han acompanyat a Rosa Ramírez i Carolina Fernández, coordinadores del Centre de Salut de Puçol, per a prendre nota dels últims detalls a corregir i preparar el dispositiu que ha de garantir una circulació fluida de veïns a l’hora de vacunar-se.

«En l’Espai Jove tindrem dos punts de vacunació, com la mitjana és de tres minuts per veí vacunat significa que vacunarem un total de 40 veïns per hora», explica Rosa Ramírez. «De totes maneres, el ritme sempre dependrà de les vacunes que realment ens arriben cada setmana i això és una cosa que organitza de la Generalitat».
Després de revisar les instal·lacions i de comprovar les distàncies, els itineraris i les opcions per a una correcta ventilació, la Brigada Municipal s’ha ocupat dels últims retocs: el clos per a evitar distraccions i la senyalització, amb cartells indicadors i fins i tot amb senyals pintats en el sòl.

«És important que no acudisca a l’Espai Jove cap veí que no haja rebut l’SMS de la Generalitat Valenciana indicant el dia i l’hora de la seua vacuna. I, per descomptat, la puntualitat: cal acudir a l’hora de la cita, ni abans ni després», afig Carolina Fernández.

Per a facilitar l’accés i evitar molèsties als joves que aquests dies omplin l’Aula d’Estudi situada en l’Espai Jove —és època d’exàmens i es nota—, s’ha reservat la zona sud de l’Espai Jove per a aparcar únicament el servei mèdic i els veïns que acudisquen a vacunar-se i, precisament al costat del pàrquing està l’accés directe a la zona de vacunes.

Tot degudament senyalitzat i amb el suport de Policia Local i Protecció Civil per a aquells veïns que tinguen algun dubte sobre com moure’s per l’Espai Jove; per a qualsevol altra consulta sobre la vacuna, cridar directament al Centre de Salut: 963 178 235.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × dos =