caixa popular

Espai Dona ha continuat, durant el mes de juliol, amb les seues activitats de promoció de la igualtat

Espai Dona ha continuat, durant el mes de juliol, amb les seues activitats de promoció de la igualtat
02/08/2017 -

El servei d’atenció integral a les dones de l’Ajuntament de Burjassot, Espai Dona, dirigit per la Regidora Lluna Àrias, no para tampoc a l’estiu. Bona prova d’açò és que, durant el mes de juliol, ha realitzat noves sessions del taller de promoció d’igualtat i prevenció de la violència de gènere, que imparteix al costat de la Policia Local de Burjassot, dirigida pel Regidor, Manuel Pérez Menero.

Concretament, els tres últims dimarts del mes, tècnics d’Espai Dóna i agents de la Policia Local, s’han desplaçat al centre de reeducació Mariano Ribera i, dimecres passat, 26 de juliol, van impartir el taller a les alumnes i els alumnes dels tallers d’ocupació de CEMEF, concretament a l’alumnat de fusteria i jardineria en el Centre Socioeducativo Díaz Pintat.

Aquests tallers tenen com a objectiu mostrar a l’alumnat que la violència no és un comportament natural i que és imprescindible el desenvolupament d’estratègies de prevenció dirigides a les causes primàries que l’originen.

A més, tal com ha destacat la Regidora d’Igualtat Lluna Àrias, “és interessant el fet que se’ls mostren els recursos que el Consistori, des de totes les seues àrees, té en aquesta matèria; recursos que estan a la disposició de les veïnes i els veïns del municipi davant qualsevol problema que els puga sorgir. Uns recursos que ara s’han ampliat també amb el servei d’atenció personalitzada a les dones i les entitats de Burjassot que ha començat aquest mes la nostra tècnica d’igualtat, en el qual s’assessora sobre associacionisme, plans d’igualtat, normativa relacionada i tràmits amb les administracions públiques”. Aquest nou servei d’Espai Dona es presta tots els dijous, de 9 a 13:30 hores amb cita prèvia telefonant al 96 390 67 18.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 3 =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris