caixa popular

Espai Dona inicia els actes commemoratius del Dia Internacional de la Dona

Espai Dona inicia els actes commemoratius del Dia Internacional de la Dona
06/03/2018 -

La programació d’activitats per a commemorar el Dia Internacional de la Dona ja han començat. Organitzades des de la regidoria d’Igualtat i Espai Dona, que dirigeix la regidora Lluna Àrias, les activitats van començar el dilluns a la vesprada (5-03-2018) amb la presentació del llibre “Tierra, mar y aire”. La presentació va estar a càrrec de la pròpia autora del llibre, Patricia Campos Domenech i de la diputada delegada de Joventut, Esports i Igualtat de la Diputació de València, Isabel García Sánchez. L’alcalde de Burjassot, Rafa García i el regidor de Promoció Econòmica, Roc Senent també van estar presents en aquesta presentació.

Després de la presentació per part de Lluna Àrias, les dues dones van iniciar un col·loqui en el qual, a més dels testimonis i vivències personals que Patricia plasma en el llibre, van abordar altres assumptes com el masclisme existent en àmbits com l’esport i l’exèrcit, la discriminació de la dona en altres àmbits, la diversitat sexual o l’esperit de superació. “Tierra, mar y aire” (Roca Editorial) pot adquirir-se tant en llibreries com en plataformes digitals.

A continuació, totes i tots els assistents van baixar a la Cafeteria Les Arts de la Casa de Cultura, on van gaudir d’un berenar mentre contemplaven l’exposició de l’il·lustrador George Riemann, que també té com a eix temàtic la igualtat de gènere.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 5 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC