25n
Orgull
Orgull

L'Espai Dona de Burjassot llança el seu nou programa de cursos

El servei integral d’atenció a la dona de l’Ajuntament de Burjassot ha emès el seu nou programa de tallers per la igualtat per al curs 2018/2019

L'Espai Dona de Burjassot llança el seu nou programa de cursos
03/09/2018 -

L’Espai Dóna de Burjassot ha emés el seu nou programa d’activitats previstes per al curs 2018/2019. El servei està dirigit per la Regidora de Política d’Igualtat de Burjassot, Lluna Àrias, i és símbol de la lluita per la igualtat dins del municipi valencià. La programació començarà en el mes d’octubre i acabarà al juny del pròxim any, i les inscripcions podran realitzar-se des del 4 de setembre fins a finals del mateix mes en el mateix Espai Dóna o en el Centre Social Isaac Peral.

‘”Amb una base de treball de creixement personal, foment de la igualtat de gènere, del benestar i creació de xarxes, estan destinats a dones majors d’edat” explicava Lluna Àrias’.

El programa d’enguany es compondrà de 5 activitats de diferents disciplines, amb uns horaris que permetran assistir a varis d’ells alhora. El taller de teatre terapèutic “Gaudeix Expressan-Te” es realitzarà els dimecres de 18 a 20 hores en el Centre Socioeducatiu Díaz Pintat. Serà un taller totalment gratuït, de manera que no es requerirà cap pagament per la matrícula ni les mensualitats. Els interessats tindran fins a 27 de setembre per a realitzar la seua inscripció.

Seran, a més, dos els tallers de dansa oferits. El primer, “Dansa Oriental“, tindrà lloc els divendres de 19:30 a 20:30 hores, en el Centre Social Isaac Peral. El cost de la mensualitat serà de 26 euros, i el de la matrícula serà de 15 euros, i 10 per als adscrits a l’AAVV Isaac Peral. El segon serà el taller de biodansa “Dansant la meua feminitat“. Aquest curs es realitzarà els dijous de 10 a 12 del matí en el Centre Social Isaac Peral i tindrà una matrícula gratuïta i una mensualitat de 26 euros.

També es realitzarà un curs de Chikung, o Qi Gong, terapèutic. El curs es basa en la tècnica homònima, que combina ment, respiració i exercici físic. El curs s’impartirà en dos grups, sent el primer dimarts i dijous de 10:15 a 11:15 del matí i el segon els divendres de 18:15 a 19:15 hores, tots dos grups en el Centre Social Isaac Peral. Els preus de la matrícula seran de 15 euros, o 10 per als inscrits en l’AAVV Isaac Peral, i les mensualitats seran de 20 euros per al primer grup i de 12 per al segon.

El cinqué curs és el de batucada de dones, el qual s’imparteix en el Centre Social Vila del Pilar els dimarts de 18:30 a 20:30. La inscripció al curs serà gratuïta, i les mensualitats seran de 30 euros, els quals inclouen formació i material.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 − 7 =