25n
25N
25N

Arranca el pla per a dotar d'espais de joc infantil al barri del Carme

Arranca el pla per a dotar d'espais de joc infantil al barri del Carme
08/06/2018 -

La regidoria de Parcs i Jardins ha iniciat el procés de licitació de la intervenció en la Plaça del Centenar de la Ploma, situada entre el carrer de Raga i el carrer de Morella. La intervenció completarà la zona infantil preexistent a la plaça i llevarà els obstacles existents a la plaça, bàsicament els murs de formigó, amb l’objectiu de facilitar el joc de xiquets i xiquetes en tot l’espai de la zona infantil.

La regidora de Parcs i Jardins, Pilar Soriano, ha dit que “la manca d’espais de joc infantil a Ciutat Vella és gran. Per això són importants aquest tipus d’intervencions. Amb l’obra que ara iniciem en la plaça del Centenar de la Ploma, més alguna altra prevista, actuem per reduir aquest dèficit històric”.

Així, s’ubicarà un multi joc infantil i un altre individual, amb el corresponent paviment de seguretat i completat amb una font per beure. Per les característiques de la zona on s’ubica la intervenció, el Centre Històric de València, s’ha hagut d’obtenir l’informe favorable de la comissió municipal de Patrimoni. Una vegada superats tots els tràmits, el projecte ha sigut aprovat per la Junta de Govern Local, i ara començarà la fase de la seua contractació.

La regidoria de Parcs i jardins també té previst intervenir en el Ficus macrophylla monumental existent en l’entorn. Es col·locaran cartells indicatius de les zones de socialització per a gossos més pròximes i, posteriorment, es col·locarà una porta que tancarà l’accés a l’espai on es troba el ficus. S’enjardinarà l’espai i es facilitarà, amb elements de protecció, l’arribada de les arrels aèries, ja existents actualment, per ajudar l’arbre a créixer allunyant-se dels edificis.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + deu =

torrent