caixa popular

Nou espai de socialització per a gossos a Benimaclet

Nou espai de socialització per a gossos a Benimaclet
29/11/2017 -

La regidoria de Parcs i Jardins de l’Ajuntament ha obert una nova zona de socialització per a gossos en el barri de Benimaclet, en el carrer de Guàrdia Civil. A més, s’han instal·lat també dues zones de jocs infantils en eixe tram.

“Es tracta d’una zona àmpliament sol·licitada pels veïns i veïnes de la zona des de fa anys. Amb aquesta intervenció els veïns guanyen un parc on poder anar, per exemple, després de treballar i baixar amb el seu gos per alliberar-se i relacionar-se amb la resta de veïns i veïnes que també han anat amb els seus gossos”, ha dit la regidora de Parcs i Jardins, Pilar Soriano.

Concretament, la nova zona de socialització canina compta amb una superfície de 305 metres quadrats, en la qual s’han instal·lat tres bancs, dues papereres amb dispensador de bosses, una font abeurador, un tancament de metre i mig amb jardinera perimetral i reg per aspersió amb l’objectiu d’evitar olors.

NOUS JOCS INFANTILS QUE FUNCIONEN AMB ENERGIA CINÈTICA

Pel que fa a la zona de jocs infantils, en la que està més pròxima a la Junta de Districte s’han desmuntat els antiquats jocs existents, i a canvi s’han instal·lat nous paviments de seguretat i s’ha ampliat la zona per instal·lar un nou “engronsador cistella”.

A la zona de jocs infantils situada a la cruïlla del carrer de Guàrdia Civil amb el carrer de Vicent Barrera Cambra, s’han renovat les dues zones més grans de jocs, instal·lant jocs que funcionen amb energia cinètica així com un nou balancí, una caseta, quatre jocs de moll i dos intèrfons.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis + tres =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
festes xirivella 2018