25n
25N
25N

Ensemble Vertex Musikae #VLC porta a l'Auditori Rafelbunyol un espectacle que conjuga música, teatre i vídeo creació

Ensemble Vertex Musikae #VLC porta a l'Auditori Rafelbunyol un espectacle que conjuga música, teatre i vídeo creació
30/09/2020 -

El programa del concert START&STOP SYSTEM mescla la música, el teatre i el vídeo-creació, en el qual s’interpretaran obres de joves compositors, tant internacionals com nacionals, en companyia d’altres ja consagrats i inclou obres de Michael Beil, Francesco Filidei o Alexander Schubert, referents de la música de creació contemporània. En paraules del seu director, Pere Vicalet, la trajectòria de l’ensemble “justifica la necessitat de tenir una agrupació que aprope les noves propostes sonores a les programacions dels teatres i auditoris valencians”.

El mateix Vicalet, que ha sigut director de la Jove Banda Simfònica de la FSMCV, assenyala que “hem d’apostar pels joves creadors i els joves intèrprets. Pretenem ser una plataforma de llançament d’intèrprets i autors que a través de propostes considerablement arriscades, constate l’aposta pel talent i la creativitat servint de nexe d’unió entre el músic amateur i el músic professional.”

Per a la Regidora de Cultura, Alicia Piquer, “hem de continuar fent esforços perquè la cultura forme part d’aquesta nova quotidianitat, les activitats creatives i els creadors i creadores també formen part de la societat i enriqueixen el nostre dia a dia”.

L’accés a l’auditori es realitzarà amb totes les mesures de seguretat sanitària, igual que tots els concerts programats fins al final de 2020. Per això, s’ha instal·lat un sistema de venda amb un control d’aforament que garanteix la distància interpersonal, al costat de les habituals mesures de control de temperatura i desinfecció amb gel hidroalcohòlic.

Un concert que ha sigut possible gràcies al finançament del SARC i de l’IVC. El preu de les entrades, que ja estan a la venda a través de Senvientrada o a la Casa de la Cultura, és de 3 €. Es podran adquirir també en taquilla abans de l’espectacle.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu − tres =

bombers
bombers