caixa popular

Rècord d’assistència a les escoles d’estiu de Rafelbunyol

Rècord d’assistència a les escoles d’estiu de Rafelbunyol
04/07/2018 -

Més de 300 xiquets i xiquetes s’han apuntat enguany a les Escoles Municipals d’Estiu, organitzades per les Regidories de Joventut i Esports de l’Ajuntament de Rafelbunyol, quasi 100 alumnes més que l’any passat es varen inscriure.

Tant l’Escola d’Estiu, com l’Escola Esportiva, van començar el dilluns la seua activitat, i estan dirigides i coordinades per personal qualificat encarregat de vetlar pel benestar dels participants mentre aprenen i es diverteixen, gaudint de l’estiu d’una manera diferent i saludable.

Fins al 31 de juliol, en l’Escola d’Estiu que es duu a terme en el Col·legi Públic Verge del Miracle, acudiran enguany 177 participants d’entre els 3 i els 12 anys.

En ella, es duran a terme multitud d’activitats adequades a les seues edats, i realitzaran al llarg de l’estiu diverses excursions i eixides organitzades. A més també gaudiran diàriament de la Piscina Descoberta Municipal.

D’altra banda, l’Ajuntament també posa en marxa l’Escola Esportiva que enguany compta amb 131 alumnes que, dividits en grups de 6 a 16 anys, practicaran multitud de disciplines esportives tals com a natació, futbol 7, bàsquet, pàdel o pilota valenciana en les instal·lacions del Complex Esportiu “Paco Camarasa”.

La gestió d’ambdues escoles és municipal, és a dir, es porta directament des del Consistori, sense delegar competències a cap empresa privada.

Segons l’Alcalde de Rafelbunyol, Fran López “l’èxit de participació d’aquest any és mostra inequívoca de la professionalitat i els bons resultats que s’han demostrat any darrere any en l’organització d’aquestes escoles que van nàixer amb l’objectiu d’oferir a la joventut diverses alternatives per a gaudir de l’època estival, així com ajudar a compatibilitzar la vida familiar i laboral.”


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 3 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC
cultura als barris