25n
25N
25N

Les escoles d'estiu de Rafelbunyol diuen prou a la violència

Les escoles d'estiu de Rafelbunyol diuen prou a la violència
02/07/2019 -

Les 350 xiquetes i xiquets de l’Escola d’Estiu i l’Escola Esportiva s’han fotografiat hui amb la pancarta “Prou. Deixa fora de joc la violència: prou de masclisme, racisme i lgtbifòbia” com a mostra del seu suport a la igualtat real en tots els seus aspectes. Una iniciativa promoguda per la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Rafelbunyol, gràcies als fons destinats del Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere als ajuntaments.

Una de les prioritats de la Regidoria d’Igualtat és treballar de manera transversal amb totes les àrees, incidint en activitats municipals sobre la importància de vetlar per la igualtat i els drets de la dona com a mitjà per a acabar amb la xacra social de la violència de gènere.

Ambdues escoles treballen sobre el principi del treball en equip, en el qual tots els individus són importants per al grup i on ningú és més que ningú. Es fomenten la integració social i la igualtat com a valors fonamentals, en els quals ni el gènere, ni la raça, ni la discapacitat o la condició sexual són elements diferenciadors.

Per això, seguint amb els valors que en ella es prediquen, per grups han manifestat el seu suport a aquesta campanya “Rafelbunyol És Igualtat”, la qual va començar el 8 de març, amb la celebració de la Setmana de les Dones i la Igualtat. Des d’aquest moment s’han dut a terme diferents campanyes de sensibilització entre la població, tant educatives com informatives o audiovisuals.

“Creiem imprescindible acabar amb els rols de gènere que per desgràcia encara persisteixen, com podem observar en el vídeo, penjat en el canal de YouTube municipal, i per això la igualtat s’ha de treballar des de la infància“, afirma Alicia Piquer, regidora d’igualtat.

 

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 3 =

bienal mislata 2019
bienal mislata 2019
premios go valencia
ficcions 2019-2020