25n
25N
25N

Les escoles d’estiu de Rafelbunyol baten rècords d'assistència

Les escoles d’estiu de Rafelbunyol baten rècords d'assistència
01/07/2019 -

Un total de 350 xiquets i xiquetes s’han apuntat enguany a les Escoles Municipals d’Estiu, organitzades per les Regidories de Joventut i Esports de l’Ajuntament de Rafelbunyol, 50 alumnes més que l’any passat es varen inscriure.

Tant l’Escola d’Estiu, com l’Escola Esportiva, han començat hui la seua activitat, i estan dirigides i coordinades per personal qualificat encarregat de vetlar pel benestar dels participants mentre aprenen i es diverteixen, gaudint de l’estiu d’una manera diferent i saludable.

Fins al 31 de juliol, a l’Escola d’Estiu, organitzada per la regidoria de Joventut, que es du a terme en el Col·legi Públic Verge del Miracle, acudiran enguany 240 participants d’entre els 3 i els 12 anys.

En ella, es duran a terme multitud d’activitats adequades a les seues edats, i realitzaran al llarg de l’estiu diverses excursions i eixides organitzades. A més també gaudiran diàriament de la Piscina Descoberta Municipal.

D’altra banda, l’Ajuntament també posa en marxa l’Escola Esportiva, organitzada per la regidoria d’Esport, que enguany compta amb 110 alumnes que, dividits en grups de 6 a 16 anys, practicaran multitud de disciplines esportives tals com a natació, futbol 7, bàsquet, pàdel o pilota valenciana en les instal·lacions del Complex Esportiu “Paco Camarasa”.

La gestió d’ambdues escoles és municipal, és a dir, es porta directament des del Consistori, sense delegar competències a cap empresa privada.

Segons l’Alcalde de Rafelbunyol, Fran López, “any rere any s’apunten més xiquets i xiquetes a les nostres escoles. Des d’ací volem agrair aquesta mostra de confiança que les famílies depositen en la qualitat de la nostra gestió”.

L’èxit de participació d’aquest any és mostra inequívoca dels bons resultats d’anteriors edicions en l’organització d’aquestes escoles que van nàixer amb l’objectiu d’oferir a la joventut diverses alternatives per a gaudir de l’època estival, així com ajudar a compatibilitzar la vida familiar i laboral.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 + 16 =