caixa popular

Escoles públiques eficients energèticament

Escoles públiques eficients energèticament
30/11/2017 -

El regidor de Govern Interior, Sergi Campillo, ha explicat que les escoles CEIP Gaspar Gil Polo, del barri de l’Olivereta; CEIP Arquitecte Santiago Calatrava, de Benimàmet; i el CEIP José Senent, de Massarrojos gaudiran d’una intervenció de millora de les seues condicions d’habitabilitat i eficiència energètica en els seus centres d’educació.

Concretament, es realitzarà al CEIP Gaspar Gil Polo una inversió de 130.000 euros; al CEIP Arquitecte Santiago Calatrava, de 180.000 euros; i al CEIP José Senent, una de 85.000 euros.

Aquestes inversions de millora de les condicions d’habitabilitat i eficiència energètica se centraran en actuacions preferents en la fusteria dels centres d’educació, i la tria s’ha fet a través de criteris tècnics i sociodemogràfics facilitats per la Conselleria d’Educació.

Les tres intervencions es fan a càrrec d’una subvenció assignada per la Diputació de València, que ha atorgat a l’Ajuntament de València un total de 395.000 euros.

El regidor de Govern Interior, Sergi Campillo, ha dit que “per al Govern de la Nau és fonamental el condicionament i la dignificació de les instal·lacions dels centres educatius. Vetllem pel benestar dels nostres xiquets i xiquetes i de tota la comunitat educativa, tant dels centres educatius situats dins de la ciutat com dels que estan en els nostres pobles, com Massarrojos i Benimàmet, en aquest cas”.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + sis =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris