25n
25N
25N

Les Escoles Esportives Municipals reprenen l'activitat, complint amb la normativa sanitària

Les Escoles Esportives Municipals reprenen l'activitat, complint amb la normativa sanitària
01/03/2021 -

Hui, 1 de març, han entrat en vigor les noves mesures anunciades pel govern de la Generalitat i publicades, la setmana passada, en el DOGV. Entre les noves mesures per a la progressiva desescalada en el territori valencià, estan les referents a l’àmbit esportiu, les quals afecten també la marxa de les Escoles Esportives Municipals a Burjassot.

Així, a partir del mateix 1 de març, les diferents modalitats que conformen les Escoles Esportives Municipals reprenen l’activitat encara que, depenent de les característiques de cada esport, les classes s’han reorganitzat de diferent manera. Així, com a norma general, totes les disciplines esportives es practicaran a l’aire lliure, en instal·lacions esportives obertes i sense contacte físic. En el cas de les modalitats d’esports d’equip o modalitats esportives les classes de les quals es desenvolupen de manera grupal, aquestes podran realitzar-se en grups màxims de 4 persones, sense contacte físic i mantenint la distància de seguretat recomanada per les autoritats sanitàries.

A més, tal com estableix la resolució de la Conselleria de Sanitat, “les activitats esportives grupals es desenvoluparan en grups estables i evitant els contactes amb altres grups d’activitat o d’entrenament. Així mateix, es podran realitzar únicament dinàmiques esportives individuals i sense contacte físic, que permeten garantir en tot moment la distància de seguretat entre els esportistes participants”.

Per a garantir que el retorn a l’activitat de les Escoles Esportives Municipals es desenvolupa amb normalitat i complint amb tota la normativa establida, els entrenadors i monitors responsables han mantingut, durant els últims dies, comunicació amb els seus grups d’alumnes per a indicar-los exactament en quina instal·lació es desenvoluparan les classes i entrenaments. L’Auditori de la Casa de Cultura i les pistes de frontó seran, principalment, les instal·lacions que alberguen l’activitat que es realitzava en la sala d’actes de la Casa de Cultura i en el Pavelló Cobert.

D’altra banda, des de l’1 de març, es reobrin les pistes de tennis, pàdel i frontó del Poliesportiu Municipal, quedant activa la plataforma en la web municipal per a fer la reserva prèvia de pistes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 9 =