25n
25N
25N

Les escoles d'estiu de València es converteixen en la salvació per a famílies en vacances

Ja estan en marxa les escoles d’estiu de València de 2019 perquè joves gaudisquen de les seues vacances escolars amb jocs i activitats mentre els seus pares treballen

archivo

Les escoles d'estiu de València es converteixen en la salvació per a famílies en vacances
25/06/2019 -

Amb el curs escolar recentment acabat, arriben les vacances més esperades per als xicotets de la casa, però també les dificultats per a conciliar treball i atenció per part dels seus progenitors. A la recerca d’opcions perquè gaudisquen de l’estiu d’una altra manera, les escoles d’estiu de València de 2019 es converteixen en la millor oportunitat per a moltes famílies, ja que n’hi ha des de les més tradicionals, amb jocs i activitats diàries, fins a les temàtiques on poden centrar-se en un esport o a aprendre una llengua.

De moment, gran part de les escoles d’estiu a València comencen hui la seua marxa i la majoria cobreixen el mes de juliol, encara que també n’hi ha fins a setembre. Així mateix, es combinen les que organitzen centres privats o les municipals de cada barri, com per exemple l’escola d’estiu de Benimaclet en el seu poliesportiu, on a més de practicar esgrima poden aprendre capoeira i poden afegir un servei extra de menjador, amb torns setmanals del 25 de juny al 2 d’agost i del 2 al 6 de setembre.

Escoles d’estiu a València 2019

Respecte a les escoles d’estiu de València capital, sens dubte algunes de les quals més èxit tenen són les esportives, ja que moltes vegades cada barri disposa d’una d’elles i, al mateix temps que els xiquets i xiquetes es diverteixen, aprenen hàbits saludables que van des de l’esport fins a l’alimentació.

En aquest sentit, les escoles esportives municipals d’estiu de la Federació Municipal Esportiva de València (FDM) ofereixen més de 5.500 places per a joves de 5 i 16 anys amb classes esportives i lúdiques a preus assequibles des de 20 euros i servei extra de menjador, també entre el 24 de juny i el 2 d’agost i del 2 al 6 de setembre de 8.00 hores del matí a 16:30h.

Així, mentre que en l’escola del poliesportiu del Cabanyal-Canyamelar poden aprendre karate o handbol, en la de Benicalap disposen de multiesport, bàsquet o karate, art marcial que també està disponible en el Pavelló Font de Sant Lluís. Així mateix, també és possible combinar multitud d’esports en el Complex Esportiu-Cultural de la Petxina i en el Poliesportiu Verge del Carme-Beteró – en el qual s’afig la modalitat d’hoquei -, jugar a futbol femení a Natzaret o sumar naturalesa i voleibol més enllà de la ciutat, en el Complex Educatiu de Xest.

Una altra de les opcions més demandades és la de les escoles d’estiu d’anglés, que s’ofereixen en centres com València Language Club, on els xiquets i xiquetes participen en jocs mentre aprenen aquesta llengua; en el campament English Summer Fun de Kids&Us o en el Summer Plus del British Council.

Escola d’estiu de València Bàsket

L’escola d’estiu de València Bàsket triomfa també després d’acabar el col·legi. Després de trenta edicions, el club ofereix la possibilitat de practicar bàsquet en plena naturalesa en el Centre d’Oci i Aventura Calavestra de Requena en cinc torns: del 23 al 29 de juny, del 30 de juny al 6 de juliol, del 7 al 13 de juliol, del 14 al 20 de juliol i del 21 al 27 del mateix mes. Una ocasió en la qual no solament hi ha entrenaments, sinó excursions a parcs aquàtics i activitats multi aventura, temps lliure o karaokes perquè també gaudisquen a la nit.

Escola d’estiu del València CF

A més d’aquest club esportiu valencià, el València Club de Futbol ofereix el seu propi campus, un campament on l’activitat principal és el futbol i que compta amb entrenadors especialitzats en formació de xiquets i joves que, a més d’entrenar-los en aquest esport, se centren en l’educació extraesportiva i la convivència i maduració personal a través del futbol. En concret, es dirigeix a xics i xiques de 6 i 16 anys i se celebra a la Ciutat Esportiva del València CF (Paterna) durant dos torns: del 30 de juny al 6 de juliol i del 7 al 13 de juliol, cadascun amb fins a 200 participants.

Escoles d’estiu a l’Horta

Com no podia ser d’una altra manera, els municipis que formen part de l’Horta també disposen de les seues escoles d’estiu de centres privats i les municipals, perquè siguen accessibles a totes les butxaques. Picanya, Picassent, Alboraia, Albal, Catarroja, Benetússer o Torrent són algunes de les quals ja tenen en marxa les seues opcions perquè els joves del municipi gaudisquen de l’estiu d’una forma diferent.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × un =

Informacion coronavirus