25n
25N
25N

Les escoles de Paiporta incorporen huit persones de neteja de forma permanent per a tot el curs escolar

Les escoles de Paiporta incorporen huit persones de neteja de forma permanent per a tot el curs escolar
01/09/2020 -

Amb l’objectiu de reduir i prevenir al màxim el risc de contagi als centres docents de la localitat, les escoles paiportines comptaran amb un servei permanent de neteja al llarg d’aquest curs, tant en horari lectiu com la neteja ordinària de vesprada. Així doncs, els treballs de neteja i desinfecció dels centres educatius de Paiporta s’intensificaran amb la contractació de huit persones de neteja de l’empresa pública municipal Espai.

L’augment de la plantilla de neteja als centres ha sigut possible gràcies a l’increment pressupostari aprovat per la corporació municipal en el ple ordinari del passat mes de juliol. Amb aquesta mesura Educació garanteix el compliment amb la normativa en matèria d’higiene marcada per les autoritats sanitàries per prevenir possibles contagis per Covid. “La desinfecció i seguiment de totes les directives higièniques que ens marquen les autoritats sanitàries és una prioritat d’Educació i de la corporació municipal. Volem garantir al nostre alumnat un curs 2021-2021 segur i facilitar-los totes les mesures de prevenció i protecció enfront de la Covid-19”, ha afirmat el regidor d’Educació, Alejandro Sánchez.

Educació ha arreplegat la preocupació expressada pels centres i les AMPEs de la localitat quant al manteniment dels centres educatius i els seus espais amb unes condicions d’higiene òptimes, per això el consistori no escatimarà recursos en salut pública. “Enguany, com no pot ser d’una altra manera, prioritzarem la salut dels nostres menuts, menudes i joves”, ha afegit Sánchez.

La neteja i desinfecció de les aules i espais se suma a altres actuacions ja aplicades per la Regidoria, com són el condicionament dels centres, treballs de pintura i manteniment, senyalització, col·locació de mampares protectores o l’habilitació d’espais d’ombratge als centres educatius.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × un =