25n
25N
25N

Picassent posa en marxa, per primera vegada, una escola d'estiu per a xiquets i xiquetes amb diversitat funcional

Picassent posa en marxa, per primera vegada, una escola d'estiu per a xiquets i xiquetes amb diversitat funcional
01/07/2019 -

Des de hui i fins al pròxim 31 de juliol un grup de 10 xiquets i xiquetes del municipi amb diversitat funcional participen d’aquesta oferta educativa, a iniciativa de la Regidoria de Benestar Social i Diversitat Funcional, amb la qual es pretén estimular el desenvolupament de l’alumnat a través d’una programació que inclou diferents activitats culturals, artístiques, esportives, cognitives i socials. Aquest servei té un cost de 12.000 euros i l’equip professional, format per 6 monitors, són tècnics especialitzats en diversitat funcional.

Segons ha destacat el regidor d’aquesta àrea municipal, «Amb la posada en marxa d’aquesta escola volem que l’alumnat participant s’ho passe d’allò més bé. També volem ajudar-los a créixer tant des del punt de vista psicomotor, comunicatiu i afectiu».

Per la seua part, l’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, ja valora molt positivament aquesta iniciativa donada la bona acollida en el nombre d’inscripcions prèvies a aquesta, «Picassent és un poble que aposta per la igualtat d’oportunitats i aquesta escola es suma a les diferents activitats i propostes educatives, de formació i oci que es fan al llarg de l’any i que es porten a terme per diferents àrees de l’Ajuntament, com són el Taller de diversitat funcional i també amb l’Escola Municipal de Teatre», ha manifestat la primera edil.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + vint =