25n
25N
25N

L’Escola d'Estiu de la Diputació obri les seues portes per a contribuir a la conciliació familiar i laboral

L’Escola d'Estiu de la Diputació obri les seues portes per a contribuir a la conciliació familiar i laboral
28/06/2018 -

Les instal·lacions del Col·legi IVAF Luis Fortich, propietat de la Diputació de València, acullen durant cinc setmanes l’escola d’estiu que any rere any dóna servei als fills de les treballadores i treballadors de la institució provincial.

L’escola d’estiu se celebra del 27 de juny al 31 de juliol amb la finalitat d’educar a les xiquetes i xiquets des de la diversió i afavorir la conciliació de la vida laboral i familiar dels treballadors de la institució durant les vacances d’estiu. “Gràcies a l’Escola d’Estiu, els pares poden anar tranquils a treballar sabent que els seus fills estan ben atesos”, ha afirmat la diputada de Benestar Social, Mercedes Berenguer.

El projecte, que enguany està dirigit a 162 xiquets i xiquetes d’entre 3 i 12 anys, és possible gràcies a un acord dels funcionaris perquè una xicoteta partida econòmica de les seues nòmines es destinara a l’escola d’estiu, amb la finalitat que en època de vacances els pares i mares treballadores pogueren conciliar família i treball.

L’Escola d’Estiu es desenvolupa en el Col·legi IVAF-Luis Fortich de la corporació provincial, en horari de 8 a 14.30 hores, coincidint amb la jornada laboral dels funcionaris de la corporació provincial. Durant aquestes setmanes se cercarà fomentar la participació dels xicotets en activitats educatives, lúdiques i culturals que aprofundisquen en la seua formació i afavorisquen la comunicació personal entre els xicotets sempre des d’un àmbit divertit.

La música com a teló de fons

Durant aquestes cinc setmanes els monitors titulats han desenvolupat una sèrie d’activitats relacionades amb la música, temàtica que funciona com a fil conductor per al programa educatiu i d’oci que arribarà a la seua fi el pròxim 31 de juliol amb un gran festival on s’acomiadaran fins al pròxim any.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + 20 =

programacion rialto
museo etnologia
ficcions 2019-2020