caixa popular

L'Escola d'Estiu d'Alfafar s'acomiada un estiu més

L'Escola d'Estiu d'Alfafar s'acomiada un estiu més
28/07/2017 -

Un estiu més, els xiquets i xiquetes d’Alfafar s’acomiaden de l’Escola d’Estiu amb un festival que s’ha celebrat hui en el Complex Esportiu Municipal d’Alfafar al que els pares i mares de l’alumnat han pogut assistir.

Els i les menors d’Alfafar han pogut gaudir d’un mes de juliol ple de diversió i aprenentatge de la mà de l’Escola d’Estiu. Enguany s’han incorporat nombroses activitats; tècniques d’estudi, tallers de conscienciació per a prevenir els riscos als quals estan exposats les i els adolescents en les xarxes socials i tècniques de ioga i brain gym, activitats pioneres en la comarca i que l’Ajuntament d’Alfafar no ha dubtat a apostar per elles, oferint d’aquesta manera una formació completa per a la població més jove.

També han pogut gaudir de diferents tallers especials, com el de reparació i manteniment d’objectes esportius, a més han aprés a reutilitzar objectes i s’han inclòs xarrades sobre temes importants en l’actualitat, com l’alimentació i vida saludable, el bullying o el phishing.

Per descomptat el foment de l’esport ha sigut clau durant aquest mes, treballant en equip i aprenent a competir d’una forma sana amb la pràctica de diversos esports col·lectius, individuals i tradicionals.

Altres activitats que s’han dut a terme i que els han ajudat a eixir de la rutina han sigut dies de disfresses, gymkanas temàtiques, el dia de la bicicleta, monopatí o patins, un dia de matalassets i guerres d’aigua.

L’Escola d’Estiu s’ha acomiadat amb un festival on els i les xiquetes de cada grup han pogut ensenyar al públic nombroses coreografies en grup, per parelles o individuals.

Des de l’Ajuntament d’Alfafar s’agraeix la confiança dipositada, per part de pares i mares, en l’Escola d’Estiu. Des de l’àrea de Joventut es continuarà treballant per a millorar aquest servei i incorporar noves activitats, sempre pensant en el benestar i gaudi de la població més jove del municipi.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 11 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC
cultura als barris