25n
25N
25N

L'Escola de Nadal ajuda les famílies a conciliar la vida familiar i laboral

L'Escola de Nadal ajuda les famílies a conciliar la vida familiar i laboral
02/01/2018 -

Des del passat 26 de desembre i fins al 5 de gener 63 xiquetes i xiquets de Picassent acudeixen aquests Nadal al CEIP Mare de Déu de Vallivana per participar de l’Escola de Nadal, una iniciativa de la Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Picassent que té l’objectiu de facilitar la conciliació de les famílies del municipi durant les vacances escolars del Nadal.

Jugar, ballar, compartir i també aprendre a través del joc i els tallers programats, són alguns dels objectius que porta a terme l’equip de monitores i monitors que estan al capdavant d’aquest projecte municipal. Recentment, aquest grup, ha visitat l’ExpoJove, la fira de l’oci i la diversió instal·lada al pavelló d’Esports del Poliesportiu Municipal. Així també està previst que en els pròxims dies visiten el parc Picaventura, ubicat a la ronda sud del municipi.

Hui, l’alcaldessa, Conxa Garcia, i el regidor de l’àrea de Benestar Social, Carles Silla, han visitat l’alumnat participant. Tots dos han manifestat que «Estem molt contents perquè enguany l’escola de Nadal ha sigut tot un èxit de matriculació, ja que hem duplicat les places oferides inicialment. Des de l’Ajuntament hem fet un esforç perquè totes les famílies que van sol·licitar aquest servei durant el període de matriculació no es quedaren fora i pogueren gaudir d’aquest servei».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − dos =

bombers
CCCC
bombers
Valencia activa