25n
25N
25N

L'Escola Infantil Municipal "Ninos" de Quart de Poblet continua el procés de preinscripció de manera totalment online

El tràmit pot realitzar-se des del web www.escolesinfantilsninos.com

L'Escola Infantil Municipal "Ninos" de Quart de Poblet continua el procés de preinscripció de manera totalment online
26/03/2020 -

L’Escola Infantil Municipal “Ninos” de Quart de Poblet continua amb normalitat el seu procés de preinscripció, que ha adequat perquè puga realitzar-se de manera totalment digital, evitant així desplaçaments al centre.

El procés pot iniciar-se a través del web https://www.escolesinfantilsninos.com/proces-online/, des d’on emplenaran el formulari. Una vegada finalitzat aquest pas, rebran a través del correu electrònic les instruccions per a finalitzar el tràmit.

El període de preinscripció finalitzarà el 8 d’abril i la publicació de les llistes provisionals es farà el 21 d’aquest mateix mes. Les reclamacions podran realitzar-se durant els dos dies següents, i el 24 es publicaran les llistes definitives. El període de matriculació serà del 27 d’abril al 8 de maig.

Els següents passos del procediment s’aniran explicant segons s’acosten les dates, ja que dependran de la situació en la qual la població es trobe en aquest moment per l’emergència sanitària.

En total, hi ha 106 places disponibles, quatre per als nascuts i nascudes en 2020, 44 per als i les de 2019 i 54, per als i les de 2018.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze + sis =