L'Escola Municipal d'Adults d'Albal inicia el curs

L'Escola Municipal d'Adults d'Albal inicia el curs
23/09/2019 -

El nou curs escolar de l’Escola Municipal d’Adults d’Albal (EPA) ha començat aquest matí per a 350 alumnes matriculats, 40 d’ells són de nacionalitat estrangera. L’inici ha sigut presidit per l’alcalde Ramón Marí, en companyia del director del centre, Jordi Llácer, i la regidora d’Educació, Melani Jiménez, que han donat la benvinguda als estudiants i els han animat a afrontar aquesta nova etapa amb èxit.

L’escola d’adults compleix aquest curs, el seu 35 aniversari, i segons paraules del primer edil, “és el segon més gran de la província, amb un pressupost anual municipal de 400.000 euros”.

Les classes s’iniciaven, oficialment hui amb una àmplia oferta, des d’alfabetització fins a graduat en ESO, idiomes com a castellà, valencià i anglés, també prepara per a l’accés a cicles formatius, grau mitjà, superior i per a l’accés a la Universitat. També s’ofereixen cursos dedicats a la informàtica, fotografia o manualitats. I per primera vegada, a l’EPA es pot aconseguir el certificat de competències clau de la Generalitat.

Més informació


mostra viva del mediterraneo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − tres =

movilidad ayto de valencia
cultura als barris 2019
punt cat
anna i la maquina del tiempo
alcasser
cultura als barris 2019
punt cat